Neler Yeni

Hatalı Fiyatla Kod Aldım, Sorun Olur mu?

NightRose

80+ Bronze
Bu yaptığınız şeyin bilinçli yapıldığını düşündüğümde bence bunun dolandırıcılıktan farkı yok. Hukuk bilmem ancak yapılan "bile bile" yapılan bu hareket ahlaksızlıktır. Kusura bakmayın.
Bir de haber vermedin diyen ağlayan çocuklar. Umarım sizlerin de emeği bir şekilde hata nedeniyle sömürülür.
Çalışan personelin ya da kurumun -özellikle küçük ölçekli bir işletme ise- yaşadığını yaşarsınız.
neyin duyarı bu bilader? herkes geçmişte bu tarz bir şeyler muhakkak yaşamıştır veya gelecekte yaşayacaktır. insanlar hata yapar firmalar da hata yapar ve bedelleri olur. senin burda duyar kasacağın bir durum yok yani

r4NG3r

80+ Silver
Ayıp ayıp insanda biraz etik biraz ahlak olur,adamların açığından faydalanmışsın 100 tllik şeyi 11 TL'ye almışsın hiç bize link atmıyorsun

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
34 taneside Steam hesabına kayıtlı ise şuan aman tanrım 3,4k

r4NG3r

80+ Silver
O siteye kaydoldugun şifre parolayi baska yerlerde kullanma,alacagin maks onlem bu olur baska hicbirsey yapamazlar keyfine bak 😂

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
neyin duyarı bu bilader? herkes geçmişte bu tarz bir şeyler muhakkak yaşamıştır veya gelecekte yaşayacaktır. insanlar hata yapar firmalar da hata yapar ve bedelleri olur. senin burda duyar kasacağın bir durum yok yani

Bak birader, bir öğrenmişsiniz "duyar" diye bir şey konuşuyorsunuz. Suçun, ahlaksızlığın büyüğü küçüğü olmaz. Bugün 3000 lira çalan adam yarın imkanı olsa 3 milyon lira çalar. Cüzdanını düşüren adamın cüzdanını da arakla o zaman. Sonuçta hata yapmış sonuçlarına katlanmalı.

r4NG3r

80+ Silver
Bak birader, bir öğrenmişsiniz "duyar" diye bir şey konuşuyorsunuz. Suçun, ahlaksızlığın büyüğü küçüğü olmaz. Bugün 3000 lira çalan adam yarın imkanı olsa 3 milyon lira çalar. Cüzdanını düşüren adamın cüzdanını da atakla o zaman. Sonuçta hata yapmış sonuçlarına katlanmalı.
Adama durduk yere dolandırıcı ve hırsızlık iftirası attın adam suç işlememişken sen işliyorsun haberin yok

NightRose

80+ Bronze
Bak birader, bir öğrenmişsiniz "duyar" diye bir şey konuşuyorsunuz. Suçun, ahlaksızlığın büyüğü küçüğü olmaz. Bugün 3000 lira çalan adam yarın imkanı olsa 3 milyon lira çalar. Cüzdanını düşüren adamın cüzdanını da arakla o zaman. Sonuçta hata yapmış sonuçlarına katlanmalı.
çaldığı bir şey yok parasıyla satın almış adam bedelini ödemiş adamların hesabına göre neyi çalmış ispat eder misin?

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
hocam beni telden aradılar birde whatsappdan yazdılar korkudan cevap vermiyorum
Neyden bu kadar korktuğunuzu anlamadım. Hata tamamen kendilerine ait. Milleti komisyon adı altında kazıklamayı biliyorlar. Piyasayı "Tekel"lerinde kullanmayı biliyorlar da size mi sıkıntı çıkaracaklar ? Şuan kendi hatalarından 3.000 TL gibi bir zarara uğradılar ama bu seni asla bağlamaz. Hayırlısı olsun.

Eclipse

80+ Bronze
İtemsatış arkadaşın 500 lira parasına çökse bu konunun adı şu ana itemsatış rezaletiydi. Arkadaşın yaptığının doğru yanlışlığını bilemem ama bir tarafın kaybı var, bariz.Air fryer konusundan da öğrendiğimiz üzere webte yazan fiyatı neyse, tüketicinin ödemesi gereken fiyat o.

Bir hamamböceği öldürürsen kahraman, bir kelebeği öldürürsen şeytansın. Ahlakın estetik standartları vardır.
-Nietzsche

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
İtemsatış arkadaşın 500 lira parasına çökse bu konunun adı şu ana itemsatış rezaletiydi. Arkadaşın yaptığının doğru yanlışlığını bilemem ama bir tarafın kaybı var, bariz.Air fryer konusundan da öğrendiğimiz üzere webte yazan fiyatı neyse, tüketicinin ödemesi gereken fiyat o.

Bir hamamböceği öldürürsen kahraman, bir kelebeği öldürürsen şeytansın. Ahlakın estetik standartları vardır.
-Nietzsche
Hocam ben alırken 11 TL yazıyordu zaten webte yazan fiyattan aldım

Ysuflix

80+ Gold
hocam sorun olmaz ararlarsa soğukkanlılıkla konuş. bu benim hatam değil de. ben yasadışı bir şey yapmadım de. sadece indirimden faydalandım de. indirim değil hata derlerse sizin hatanız beni bağlamaz de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,483
Üyeler
163,666
Son üye
mertcansmz55
Top Bottom