NightRose
80+ Bronze
belki olabilir ben geçen baktıığımda herkesin dükkanı var satış yapıyorduSteam cüzdan kodunu o sitede firmadan başkası satamaz diye biliyorum.
belki olabilir ben geçen baktıığımda herkesin dükkanı var satış yapıyorduSteam cüzdan kodunu o sitede firmadan başkası satamaz diye biliyorum.
satıcı firma hocam açabilirlermi sizcefirma değildir bunu satan orda insanlar mağaza açıyor satışı yapan da bir vatandaştır ki bu dediğin olacak bir durum değil ticaret olmuş bitmiş. ahlaki olarak etik olmayabilir ama hukuki olarak bir şey doğuracağını düşünmüyorum
firma değildir bunu satan orda insanlar mağaza açıyor satışı yapan da bir vatandaştır ki bu dediğin olacak bir durum değil ticaret olmuş bitmiş. ahlaki olarak etik olmayabilir ama hukuki olarak bir şey doğuracağını düşünmüyorum
dava açabilirler ama dava sonuçlanması ne şekilde olur bilemem hocam o kadar hukuk bilgim yoksatıcı firma hocam açabilirlermi sizce
hata var ortada doğru ancak bu hatayı yapan kişiyi bağlamıyor mu? bu platform ticari amaçla açılmış kar da var zarar da var ticarette haksız kazanç sayılabilir mi tartışılır orası. sonuçta bir mal var değeri x ama adam onu y fiyattan satabilir mi satabilir. hatalı fiyat olabilir mi olabilir. bunu belirlemek hakime kalmış açıkçası ben nötrüm bu konudaYapılan bir maddi hata var ve maddi hata sonucunda haksız kazanç sağlamış birisi var ki 34 adet 100 TL'lik koddan bahsediyoruz. Şöyle düşün sen birisine para gönderirken 1000 TL gönderecekken 10000 TL gönderirsen aradaki 9000 TL'yi talep etmez misin? Söz konusu firma veya kişinin müvekkilim olmasını isterdim.
sana whatsapptan ne yazmışlarmesela steamde hata sonucu callista protocol 97 TL ye düştüğü zaman iade veya ürünün tam fiyatı talep edilmedi bu sitenin suçu olduğu için bence bir suçum yok
Görüldü at daha çok sinirlensinler.selamlar yazmışlar bildirimden gördüm cevap vermedim
hayır bir şey olmaz haklı olan sensin dava açarlarsa bile sen kazanırsın.Bir sitede 11tlye 100tl Steam kod veriyordu ben de aldım dava açabilirler mi