Arama sonuçları: *

1. sveaz

Öneri Hem görsel olarak güzel hemde kaliteli mouse pad önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHMB5NTR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 1706889153 daha geçen gün aldım glass skatezli mousem var çok güzel kayıyo üstünde tavsiye ederim
  2. sveaz

🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

neden gereksiz dedin ki üstünde asuka var kalbi kırılabilir
  3. sveaz

Yardım 3 Litre Coca Cola var mı?

çakma olduğu aşırı belli
  4. sveaz

Şarjlı pil mi kullan at pil mi

elektronik bilgin varsa çok kolaylıkla şarj edilebilir 18650 pil ve şarj bordu koyabiliyorsun haberin olsun hem hafifliyor
  5. sveaz

BOYALI YÜZEYE YAPIŞMAYACAK BİR ÜRÜN ÖNERİSİ

Hocam boyaya vernik atmak zaten o işi çözmüyor mu ya?
  6. sveaz

Yardım Dolandırıldım sanırım yardım edermisiniz.

kankam delil varda kanıtlayamazsın ki adamla yüz yüze bile görüşmemişsin davanın detaylarını bilmiyorum ama muhtemlen delil yetersizliğinden kapanır çünkü biliyorum arkadaşım bu şekilde dolandırıldı adam ile yüz yüze alışveriş gerçekleşti ama dolandırıldı dava açtı fakat delil yetersizliğinden...
  7. sveaz

kankam dava açarsın da muhtemelen delil yetersizliğinden kapanır dava da sonuçlanmaz
  8. sveaz

param güvende ile almadıysan geçmiş olsun
  9. sveaz

Sahibinden param guvendeyi ucuza getiremez miyim

kankam tam bilmiyorum ama galiba gardropsta da param güvende gibi bir sistem var ama komisyon kesmiyor eğer satıcı ile anlaşırsanız ordan alabilirsiniz
  10. sveaz

Sahibinden param guvendeyi ucuza getiremez miyim

kendi ilinde bulmaya çalış bazı ürünleri daha ucuza gelir
  11. sveaz

Yardım Amazon kesilen fatura ve gönderilen ürün!!!

siz hangi ürünü aldınız? 128gb olanı mı 64 gb olanı mı
  12. sveaz

🟠 İkinci el araç satışı durma noktasına geldi!

keşke motorlar da düşse kış olmasına rağmen fiyat arttıran bile var
  13. sveaz

Max 7000 lira bisiklet önerin

hocam eski kadro bunlar her ne olursa olsun bu fiyatlarda en önemli şey kadro bence hafiflik vs açısından kronun 2022 ve 2023 kadroları güzel eğer ucuz bişi istiyorsan corellinin kadroları da çok güzel aluminyum olanlardan bahsediyorum kendim 2021 de corelli 5.3 aldım hidrolik frenli hiç üzmedi...
  14. sveaz

🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

almayın hocam laptop ramında şahsi olarak en iyi marka bence hynix onun dışında bence bakmayın
  15. sveaz

Öneri Sabah kahve çay koymak için termos önerisi

kanka biraz daha para koy üstüne stanley bak bence
  16. sveaz

Yardım Kalıcı ve Güzel Erkek Parfümü Önerisi

lucifer michaelson abimin parfümünden alabilirsin tavsiye ederim kendini ortam çocuğu gibi hissettiriyor midpoint e gidesin geliyo
  17. sveaz

3d yazıcı alıcağım da yardım lazım

arkadaşlar merhabalar okulda atölye görevlisi olduğum için okuldaki ultimaker 2 ve ender 3 pro ile birçok baskı aldım yazıcıların tamirini vs ben yaptım fakat bugün okuldan mezun oldum ve yazıcı almak istiyorum kendime uzun zamandır two trees bluer isimli yazıcıyı araştırıyorum bursada güzel bir...
  18. sveaz

naystaki %15 lik cashback amazonda geçerli mi?

arkadaşlar amazondan mouse alıcağım da %15 lik cashback amazonda geçiyor mu?
  19. sveaz

🔥İndirim Hepsiburada Efso Fırsatlar

türkiyede yaşıyon kanka niye olmasın
  20. sveaz

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

dostlar nice şu anda cashback i seçim dolayısı ile vermiyor ben başka bir yerden aldım cashback i fakat seçim dolaysı ile bankacılık işlemlerinde bir sıkıntı varmış ondan bahsettiler ondan olabilir haberiniz olsun
Top Bottom