Neler Yeni

Yardım Kalıcı ve Güzel Erkek Parfümü Önerisi

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Parfüm arıyorum. Kalıcı ve kadınların beğendiği parfüm önerisi lazım. Aklımda Tom Ford Black orcnid miydi neydi o var. Başka güzel var mı?

GirayHan

80+ Platinum

FarukKG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Faruk G
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Motorsiklet , Araba , Parfüm , Biraz Elektrik-Elektronik
V&R Spicebomb extreme - JPG Scandal(erkek versiyonu) - PR One million Prive - PR One million Lucky Beymen-Boynerlerden bulup bir kokla benim favorim spicebomb Black orchid sevende çok sevmeyende çok ama önemli olan senin beğenmen

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V&R Spicebomb extreme - JPG Scandal(erkek versiyonu) - PR One million Prive - PR One million Lucky Beymen-Boynerlerden bulup bir kokla benim favorim spicebomb Black orchid sevende çok sevmeyende çok ama önemli olan senin beğenmen
Dün 3 4 tane parfüme baktım boynerden burnum sızladı artık :) pek karar veremiyorum sanırım parfüm konusunda :)

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Bargello 554

GirayHan

80+ Platinum

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Selim
Parfüm her tende aynı kokmaz 👍 çok kriter var yani bunun esmeri, beyazı , asidik ten , vb 👍 bu yüzden kalıcı parfümleri liste yapın ve teninizde güzel kokani alın çünkü başkasında güzel kokan sizde güzel kokmayabilir.

GirayHan

80+ Platinum
Parfüm her tende aynı kokmaz 👍 çok kriter var yani bunun esmeri, beyazı , asidik ten , vb 👍 bu yüzden kalıcı parfümleri liste yapın ve teninizde güzel kokani alın çünkü başkasında güzel kokan sizde güzel kokmayabilir.
+1

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Dün 3 4 parfümü zor denedin birde liste yapıp gidersem be olur düşünemiyom hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla 3 4 parfüm bile koklayınca burnum ağrıyor :) birde çok kararsız kalıyorum

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Parfüm arıyorum. Kalıcı ve kadınların beğendiği parfüm önerisi lazım. Aklımda Tom Ford Black orcnid miydi neydi o var. Başka güzel var mı?
lucifer michaelson abimin parfümünden alabilirsin tavsiye ederim kendini ortam çocuğu gibi hissettiriyor midpoint e gidesin geliyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,594
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom