versace erosParfüm arıyorum. Kalıcı ve kadınların beğendiği parfüm önerisi lazım. Aklımda Tom Ford Black orcnid miydi neydi o var. Başka güzel var mı?
Dün 3 4 tane parfüme baktım boynerden burnum sızladı artık pek karar veremiyorum sanırım parfüm konusundaV&R Spicebomb extreme - JPG Scandal(erkek versiyonu) - PR One million Prive - PR One million Lucky Beymen-Boynerlerden bulup bir kokla benim favorim spicebomb Black orchid sevende çok sevmeyende çok ama önemli olan senin beğenmen
Bu versace erosun özelliği ne niye bu kadar pahalı merak ettimversace eros
kokusu nasıl güzel miBargello 554
versace.Bu versace erosun özelliği ne niye bu kadar pahalı merak ettim
+1Parfüm her tende aynı kokmaz çok kriter var yani bunun esmeri, beyazı , asidik ten , vb bu yüzden kalıcı parfümleri liste yapın ve teninizde güzel kokani alın çünkü başkasında güzel kokan sizde güzel kokmayabilir.
Dün 3 4 parfümü zor denedin birde liste yapıp gidersem be olur düşünemiyom hocamParfüm her tende aynı kokmaz çok kriter var yani bunun esmeri, beyazı , asidik ten , vb bu yüzden kalıcı parfümleri liste yapın ve teninizde güzel kokani alın çünkü başkasında güzel kokan sizde güzel kokmayabilir.
lucifer michaelson abimin parfümünden alabilirsin tavsiye ederim kendini ortam çocuğu gibi hissettiriyor midpoint e gidesin geliyoParfüm arıyorum. Kalıcı ve kadınların beğendiği parfüm önerisi lazım. Aklımda Tom Ford Black orcnid miydi neydi o var. Başka güzel var mı?