Arsek
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 880
- İsim
- mehmet yahya kara
- İlgilendiği Kategoriler
- ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
- Discord
- .arsek
sarı siteden 2. el bir telefon aldım satıcıya kac kere orjinalmi değişeni fln varmı diye sordum hepsinde yok dedi hepsinin ss leri mevcut açarken video kaydına almadım ama tamir kontrol erderken var kanıtlıyorum chiazın açılıp hereşyinin değiştirildiğini telfonun vidaları yok arka kapağı yapısmamıs ekranı değişmiş bir çok sorunu mevcut hepsinin videoları var
adama yazdım sonra dedi kardeşim bende tamirciden aldım sna kargoladım direk bilmiodum iade et bende geri gösteriyim öyleyse iade ediyim hesabına dedi bende videolarla ne kaybederim diye gönderdim dün dolandırılmıs olma ihtimalim var elimdeki belgelerle nereye başvura bilirim böyle bir durumda ?
-satın alırken ibana gönderdim açıklamasına ilan nosuna kadar yazdım ne ödemesi oldugu gözüküyor
adama yazdım sonra dedi kardeşim bende tamirciden aldım sna kargoladım direk bilmiodum iade et bende geri gösteriyim öyleyse iade ediyim hesabına dedi bende videolarla ne kaybederim diye gönderdim dün dolandırılmıs olma ihtimalim var elimdeki belgelerle nereye başvura bilirim böyle bir durumda ?
-satın alırken ibana gönderdim açıklamasına ilan nosuna kadar yazdım ne ödemesi oldugu gözüküyor