Arama sonuçları: *

1. Banxtre

Braket olmadan kule tipi soğutucu takılabillirmi

Konuya bi açıklık getirelim: AM4 uyumlu anakartlarda kule tipi ve sıvı soğutucu takmak için gereken AM4 braket adı verilen 2 adet anakartın orijinalinde anakarta takılı olarak gelen parça mevcut ve bu parça stok soğutucu takılırken çıkarılması gerekiyor.Genelde stok soğutucu ile geldiği için...
  2. Banxtre

Beyaz renk sıvı soğutma önerisi

Corsair Capellix White serisi
  3. Banxtre

MX4 Termal Macun İyi mi? İyiyse Nereden Alınmalı?

2020'de 60 filandı ,kur değişimini göze alırsak üzülerek söylemeliyim ki fiyat iyi 🥲
  4. Banxtre

Öneri 2 adet 120mm rgb li fan tavsiyesi

Aynen ,hafif sesli bi de düşük RPM'de sanki fan sendeliyormuş gibi oluyor.
  5. Banxtre

Sıvı soğutucu montajlama

Sıvı soğutucu Corsair mi ? Montaj kiti ona benziyor ,her neyse nasıl yapacağını adım adım anlatayım : Öncelikle AM4 plastik tutucuları geri montajlaman gerekiyor. Anakartın arkasında metal plakanın takılı olduğundan emin olduktan sonra AM4 Plastiklerini geri vidalayacaksın anakarta. Anakart hem...
  6. Banxtre

Silverstone Pf240 Argb 240Mm Alıyorum?

Diğer kapalı kutu satan Gittigidiyor satıcısından haber çıkmadı mı ?
  7. Banxtre

Raijintek ORCUS 240 RBW alınır mı? Kullanan var mı?

Adama mesaj ile ulaş de ki komisyon çok fazla gittigidiyorda sen bana farklı yerden ilan aç de veya git elden aldır . O ürünü 900 e filan alırsın
  8. Banxtre

Raijintek ORCUS 240 RBW alınır mı? Kullanan var mı?

İçine kağıt ekliyorsun ,daha önce denendi onaylandı bi sıkıntı çıkmıyor. Kutunun içine geri gönderileceği adres: Şeklinde yazınca bi sıkıntı olmuyor.
  9. Banxtre

280 liraya amd wraith prism alınır mı

Montajını dert etme orası hallolur ,performans olarak da T6 serisi bariz önde.
  10. Banxtre

Çözüldü✓ Asus Rog Strix B550-F Anakarta Stock soğutucu bloğu kapasitörlere denk geliyor, takılmıyor.

Bu montajı hem B550-A hem B550-F için gerçekleştirdim ,ikisine de hem stock hem de sıvı soğutma taktım böyle bir şey ile karşılaşmadım . Tam sıkınca bile değmiyor o kısım kapasitörlere ,bence farklı bir sıkıntı var ya montaj ile ilgili ya da başka bir şey ile ilgili ama bir sorun olduğu kesin...
  11. Banxtre

500 TL 120mm soğutma alınır mı

Hayır alınmaz,performansı yetersiz ve fiyatını hak etmiyor. Kaliteli bir kule tipi daha iyi iş yapacaktır.
  12. Banxtre

100 tl termal macun önerisi

Arctic bir mailinde TeknoBiyotik dışında farklı satıcılardan almayın demişti yani toparlayacak olursak bu ürünün sahtesine denk gelmiş olarak kesinlikle TeknoBiyotik dışında bir yerden alınmasını önermem.
  13. Banxtre

Arctic Liquid Freezer II - 240mm Kaça satabilirim

Sıfırının 1600 lira olduğuna bakmayın ,o soğutucunun 2.el olarak edeceği 700-800TL o da bilen birinin alması gerekiyor . 280MM olanı geçen haftalarda 800 TL'ye satıldı sıfır olarak. Yani siz 800 TL yazın
  14. Banxtre

Yardım Kasayı komple RGB yapmak istiyorum

Corsair LS serisi ledler ile bu dediğini yapabilirsin ,aktif olarak kullandım ve fazlasıyla yazılım desteği var . Elimde bulunuyor eğer düşünürsen sana bırakabilirim ek olarak.
  15. Banxtre

Corsair iCUE H150i Elite

Kaliteli ve hava akışı iyi olan bir kasa(Corsair özel fanlar eklendiğinde) ,fanlara masraf etmek istemiyorsunuz 5000X bakabilirsiniz.. 4000X neden bakamayacağınızı da açıklayayım: 360MM sıvı soğutmayı üst panele takamazsınız.
  16. Banxtre

Corsair iCUE H150i Elite

5000D beyaz +H150i Cappelix alınabilir ,ek olarak amaç ekosistem yapmak ise o GPU'yu elden çıkarmaya bakın çünkü Ekosistem mantığına ters. Corsair-Aorus pek mantıklı bir ekosistem değil. Ek olarak evet fiyatı normale göre bi 100-50 TL daha uygun ,performansı da güzel.
  17. Banxtre

Arctic Freezer 34 eSports Tek mi Çift Fanlı mı?

Performans farkı aşırı yok ,ayrıca üstündeki fana 170TL verilmez.
  18. Banxtre

1200 lira 240mm sıvı soğutucu önerisi

Kasayı atmamıştı öneriyi yaparken ,dediğiniz gibi dikkat etmek lazım.
  19. Banxtre

1200 lira 240mm sıvı soğutucu önerisi

Görüntü sorun olmaz dersen hem sessiz hem performanslı: https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-ii-240-sivi-sogutma-fiyati,630164872.html
  20. Banxtre

ryzen 5 2600 orjinal soğutucu nereden alabilirim?

Almak istediğiniz soğutucu Wraith Stealth,ben şahsen önermem eğer 50TL'den fazla para verecekseniz ama illa almak isterseniz Dolap uygulamasında baya bir satan var .Braketleri kaybettiyseniz internette satılıyor bu arada bilginiz olsun.
Top Bottom