amazonda çok çakma ürün olacağını düşünmüyorum ama youtube da biraz araştırısan sahte mx4 lerle gerçeklerini nasıl ayırt edersin anlatan videolar var diye hatırlıyorumHerkes bunu öneriyor F/P olarak ama bazı yerlerdeki çakma olabiliyormuş amazondaki çakma mı?
amazondan başka şeylerde alcam toplu gelsin istiyorum 10 lira önemli değil önemli olan gerçek olmasıArctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) - Termal Macun - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
https://www.amazon.com.tr/Arctic-AC...07L9BDY3T/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 Bu da gerçeği çakma olması için 2019 versiyonu olması ve paket gibi şekli oluyoramazondan başka şeylerde alcam toplu gelsin istiyorum 10 lira önemli değil önemli olan gerçek olması
50 liraydı bu nolmuş böyle.ben aldığımda fiyatı 110 liraydı şu an 90 TL alınabilir ve orijinal ürün.Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) - Termal Macun - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
2020'de 60 filandı ,kur değişimini göze alırsak üzülerek söylemeliyim ki fiyat iyi50 liraydı bu nolmuş böyle.