Eyüphan.10
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 209
heee evet o zaman bütçeye göre almalılar bütçe varsa kesinlikle extremeama bide şu var 2 kat fiyat olmasına karşın sizin attığınız 1gr iken bu 2gr
heee evet o zaman bütçeye göre almalılar bütçe varsa kesinlikle extremeama bide şu var 2 kat fiyat olmasına karşın sizin attığınız 1gr iken bu 2gr
Kart vizit gibi bir şey varsa işlemcinin üzerine iğne ucu kadar boş yer kalmayacak kadar yay heryeride eşit yay ne kalın yay ne inceMerhaba. Vatandan montajlı bir sistem aldım. 2 gün önce elime ulaştı. 12400f işlemci OCCT testinde hızlı bir şekilde 100 derece civarlarında takılıyordu. Biraz araştırma yaptım ve bunun anormal olduğunu gördüm. Soğutucu dandik bir şey ama yine de bu kadar olmamalıydı bence. Ardından soğutucuyu kontrol ettim iyi monte edilmiş. Termal macuna baktığımda garip bir manzara ile karşılaştım. Çok fazla termal macun tecrübem yok fakat sanki dandik bir şeymiş gibi geldi. Daha bilgisayarı hiç kullanmadım yani neredeyse sıfır macun bu. Sizce bu termal macunda bir gariplik var mı? Ayrıca MX4 macun ve id-cooler se 214 xt soğutucu sipariş verdim geldiğinde takacağım.
evet haklısınız ve kusura bakmayın ama heee evet yazışınızı bi an nedense komik bi sesle okudum baya güldümheee evet o zaman bütçeye göre almalılar bütçe varsa kesinlikle extreme
Extreme var bende sürmesi ölüm onun yerine mx6 kullanıyorum öyle duruyor performans farkı çok olması. Extreme sürerken sakız gibi oluyor çok zor sürmesi.heee evet o zaman bütçeye göre almalılar bütçe varsa kesinlikle extreme
o zaman ben kryonaut yada hydronaut önerririmExtreme var bende sürmesi ölüm onun yerine mx6 kullanıyorum öyle duruyor performans farkı çok olması. Extreme sürerken sakız gibi oluyor çok zor sürmesi.
Vatandan aldım. Daha geleli 2 gün oldu. Sıcaklıklar çok yüksek diye kullanmadım pcyi ona rağmen bu halde. Bildiğin çamur sürmüşler işlemciye. Vatan ile iletişime geçtim. Bana böyle bir şey yapmışsınız başkalarına yapmayın dedim pişkin pişkin biz bir sorun görmüyoruz dediler. Yeni macun ve soğutucu gelinceye kadar bekleyecez artıkresmen kurumuş macun ve çok kalitesiz duruyor sistemi nereden aldın işlemci soğutucuda açıkcası berbat sipariş verdiğin soğutucu ve macun gayet yeterli gelecektir soğutucu ve macun geldiğinde işlemciyi iyice temizle sonra X şeklinde termal macunu ince olacak şekilde sür sonra mükemmel bi şekilde kullanabilirsin hocam
Forumlardaki kişiler teknobitoyik artic in resmi distribütörü dedikleri için oradan sipariş verdim. Orijinal ürün yollarlar diye tahmin ediyorum.Sıktıkları "şey" muhtemelen büyük tüplerde veya kutularda olan yüksek gramlı macunlardan. Bunların çoğu aşırı ucuz ve aşırı kalitesizdir. Ben hep amazondan "Wipaste C2" olan macunu alıyorum. Ekran kartının bile macununu bununla yeniledim. Normalde mx4 almak isterdim ama çok fazla sahtesi olduğu için riske girmek istemedim.
sorun görmezler tabi paralarını aldılar bitti onlar için kafa böyle çalışıyor şikayet etmek lazım aslındaVatandan aldım. Daha geleli 2 gün oldu. Sıcaklıklar çok yüksek diye kullanmadım pcyi ona rağmen bu halde. Bildiğin çamur sürmüşler işlemciye. Vatan ile iletişime geçtim. Bana böyle bir şey yapmışsınız başkalarına yapmayın dedim pişkin pişkin biz bir sorun görmüyoruz dediler. Yeni macun ve soğutucu gelinceye kadar bekleyecez artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forumlardaki kişiler teknobitoyik artic in resmi distribütörü dedikleri için oradan sipariş verdim. Orijinal ürün yollarlar diye tahmin ediyorum.
Vatan güvenilirliğiMerhaba. Vatandan montajlı bir sistem aldım. 2 gün önce elime ulaştı. 12400f işlemci OCCT testinde hızlı bir şekilde 100 derece civarlarında takılıyordu. Biraz araştırma yaptım ve bunun anormal olduğunu gördüm. Soğutucu dandik bir şey ama yine de bu kadar olmamalıydı bence. Ardından soğutucuyu kontrol ettim iyi monte edilmiş. Termal macuna baktığımda garip bir manzara ile karşılaştım. Çok fazla termal macun tecrübem yok fakat sanki dandik bir şeymiş gibi geldi. Daha bilgisayarı hiç kullanmadım yani neredeyse sıfır macun bu. Sizce bu termal macunda bir gariplik var mı? Ayrıca MX4 macun ve id-cooler se 214 xt soğutucu sipariş verdim geldiğinde takacağım.
Bu soğutucı çöp macunu boşver direk pc kapanıyordu bendeMerhaba. Vatandan montajlı bir sistem aldım. 2 gün önce elime ulaştı. 12400f işlemci OCCT testinde hızlı bir şekilde 100 derece civarlarında takılıyordu. Biraz araştırma yaptım ve bunun anormal olduğunu gördüm. Soğutucu dandik bir şey ama yine de bu kadar olmamalıydı bence. Ardından soğutucuyu kontrol ettim iyi monte edilmiş. Termal macuna baktığımda garip bir manzara ile karşılaştım. Çok fazla termal macun tecrübem yok fakat sanki dandik bir şeymiş gibi geldi. Daha bilgisayarı hiç kullanmadım yani neredeyse sıfır macun bu. Sizce bu termal macunda bir gariplik var mı? Ayrıca MX4 macun ve id-cooler se 214 xt soğutucu sipariş verdim geldiğinde takacağım.
Xigmatek in yapmış olduğu bakır görünümlü alüminyum soğutucu. İ3 ü bile zar zor kurtarır bir soğutucu o. İyi bir seçim yapmışsın.Merhaba. Vatandan montajlı bir sistem aldım. 2 gün önce elime ulaştı. 12400f işlemci OCCT testinde hızlı bir şekilde 100 derece civarlarında takılıyordu. Biraz araştırma yaptım ve bunun anormal olduğunu gördüm. Soğutucu dandik bir şey ama yine de bu kadar olmamalıydı bence. Ardından soğutucuyu kontrol ettim iyi monte edilmiş. Termal macuna baktığımda garip bir manzara ile karşılaştım. Çok fazla termal macun tecrübem yok fakat sanki dandik bir şeymiş gibi geldi. Daha bilgisayarı hiç kullanmadım yani neredeyse sıfır macun bu. Sizce bu termal macunda bir gariplik var mı? Ayrıca MX4 macun ve id-cooler se 214 xt soğutucu sipariş verdim geldiğinde takacağım.