Termal Macun Resme Buhar Olmuş (MX4 İçerir)

Hep mx4 kullanıyorum hiç yaşamadım bunları. En son pcyi açtım temizledim hafif kurumaya yakın olan macunu silip kapattım pcyi, yeni macun gelince sürerim dedim 105 dereceye ulaşıp drop yemeye baslamistim. Hepsiburada satıcılı mx4 alıp surdum oyunda max yük 78 derece laptop. Beni hiç pişman etmedi.

Termal macunsuz kapatırsan 105leri görmen çok doğal bir şey. En kötü gidip diş macunu sür o bile etki eder ama boş kapatmak işlemciyi aşırı ısıtacaktır.
Ben özellikle işlemci kullanan işlemler yaptığım için işlemci kullanımım yoğun oluyor. Oyunlarda işlemci daha az kullanılıyor ekran kartı daha ağırlıklı oluyor.
Beni pişman etti MX4, sürekli kuruyor ve pek performanslı gelmedi.

Hocam vallahi ben Teknobiyotiğe de güvenmiyorum, gidip Thermal Grizzly Kryonaut alıyorum Türkiye distribütöründen 6 ay keyfime bakıyorum. Arctic MX 4'ün suyu çıktı iyice. O kadar çok çakmasını yapıyorlarki distribütörüne bile güvenmiyorum.

Benim önerim Thermal Grizzly, git 200-250TL(1gr) ver Arctic yerine kafan rahat olsun 6 ay elini sürme işlemciye, güzel de bi soğutucun varsa en kötü kule tipi çok güzel iş görüyor.

Türkiye distribütörlerine bu linkten bakabilirsin: https://www.setgrup.com.tr/satis-noktalari/

Ben N11 üzerinden NanoPazar distribütöründen alıyorum her zaman çok memnunum. Yaklaşık 2 yıldır Kryonaut ürününü kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
Hepsinin çakmaları var o doğru da, O linkte attığınız satıcılara ürünleri dağıtan Teknobiyotik:). Yani Akortek bilişim teknobiyotik çok güvenilirdir.

Ben de MX4 kullanmıştım ama 1 yılı geçse de hiç sıkıntı yaşamadım şuanda da mx6 kullanmaktayım yine bir şikayetim yok 1 ayda değiştirme vs gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri