Neler Yeni

Sıvı soğutucu montajlama

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Sıvı soğutucu Corsair mi ? Montaj kiti ona benziyor ,her neyse nasıl yapacağını adım adım anlatayım :

Öncelikle AM4 plastik tutucuları geri montajlaman gerekiyor.
Anakartın arkasında metal plakanın takılı olduğundan emin olduktan sonra AM4 Plastiklerini geri vidalayacaksın anakarta.
Anakart hem arka plaka hem de öndeki AM4 plastik braketlerin takılı olduğunu emin olduktan sonra yapman gereken kısım sıvı soğutuyuca AM4 montaj kitini takman.

Montaj kitini taktıktan sonra fotoğrafını ekleyeceğim metalleri gevşetmen :

Ekran Resmi 2022-03-05 14.38.44.png

Buradaki metali iki taraf da olmak üzere gevşeteceksin ,daha sonra iki metali de fotoğrafta taktığın gibi AM4 Plastiklere önce birini sonra öbürünü geçirecek şekilde takman gerekiyor .

İkisini de çengel gibi geçirdikten sonra sırasıyla yavaş yavaş iki tarafı da vidalayacaksın ve sonunda sıkı bir şekilde bağlanmış olacak.

Bu işlemi dışarıda yapıp takan kişiler de gördüm ama senin yaptığın gibi AM4 braketlere metali dışarıda vidalamak sonrasında takman benim şahsi görüşüme göre daha zor .
Benim söylediğim yöntem ile takabilirsin.

resitall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
arda
Sıvı soğutucu Corsair mi ? Montaj kiti ona benziyor ,her neyse nasıl yapacağını adım adım anlatayım :

Öncelikle AM4 plastik tutucuları geri montajlaman gerekiyor.
Anakartın arkasında metal plakanın takılı olduğundan emin olduktan sonra AM4 Plastiklerini geri vidalayacaksın anakarta.
Anakart hem arka plaka hem de öndeki AM4 plastik braketlerin takılı olduğunu emin olduktan sonra yapman gereken kısım sıvı soğutuyuca AM4 montaj kitini takman.

Montaj kitini taktıktan sonra fotoğrafını ekleyeceğim metalleri gevşetmen :

Alıntıyı görüntüle

Buradaki metali iki taraf da olmak üzere gevşeteceksin ,daha sonra iki metali de fotoğrafta taktığın gibi AM4 Plastiklere önce birini sonra öbürünü geçirecek şekilde takman gerekiyor .

İkisini de çengel gibi geçirdikten sonra sırasıyla yavaş yavaş iki tarafı da vidalayacaksın ve sonunda sıkı bir şekilde bağlanmış olacak.

Bu işlemi dışarıda yapıp takan kişiler de gördüm ama senin yaptığın gibi AM4 braketlere metali dışarıda vidalamak sonrasında takman benim şahsi görüşüme göre daha zor .
Benim söylediğim yöntem ile takabilirsin.
Bir türlü taktım şuan ise pompadaki kabloyu takmaya çalışıyorum 3 giriş istiyor fakat bende 4 v 2 var anakartım Asus tuf x570 plus ne yapmam lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 2 tane plastik braket var zaten üstte ve altta, sizin işiniz o kancaları ikisine de taktırdıktan sonra 2 vidayı da sıkmanız. Vidaları sıktıktan sonra oynama şansı yok
hocam tüm kabloları taktım şuan takamadiğım 1 kablo kaldı oda pompanın üzerindeki kablo 3 lü pin istiyor fakat anakartım da bulamadım anakartım Asus tuf gaming x570 plus

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,040
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom