Neler Yeni

Yardım Kasayı komple RGB yapmak istiyorum

Nhuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ahmet Pala
Kasayı, monitörün arkasını, masanın arkasını RGB yapmak için led alacağım peki ben klavye,mouse,kasa fanlarını da aynı anda aynı renkte yakabilirmiyim?Yani komple sistem mavi kırmızı vb.Kasa Gamegarajdan aldığım aquarius,klavye xpg infarex k10,mouse Logitech g203 lightsync.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emirhandkee @Revainer @MrBeast mala anlatır gibi anlatır mısınız?

Son düzenleme:

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kasayı, monitörün arkasını, masanın arkasını RGB yapmak için led alacağım peki ben klavye,mouse,kasa fanlarını da aynı anda aynı renkte yakabilirmiyim?Yani komple sistem mavi kırmızı vb.Kasa Gamegarajdan aldığım aquarius,klavye xpg infarex k10,mouse Logitech g203 lightsync.

Aynı anda aynı renk olayı bir tuşa bastığım da hepsi anında geçiş yapsın diyorsanız Aura Sync, ARGB, gibi vs. teknolojiler gerekli.
Ama ben kasayı ayrı kumandayla, fareyi ayrı yazılımla, klavyeyi ayrı programla tek tek yaparım diyorsanız daha zahmetsiz

• Beğen
Reaksiyonlar: Nhuu

Nhuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ahmet Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı anda aynı renk olayı bir tuşa bastığım da hepsi anında geçiş yapsın diyorsanız Aura Sync, ARGB, gibi vs. teknolojiler gerekli.
Ama ben kasayı ayrı kumandayla, fareyi ayrı yazılımla, klavyeyi ayrı programla tek tek yaparım diyorsanız daha zahmetsiz
Yani bir anlatır mısınız hiç bir şey bilmiyorum çünkü.Anakartim biostar b450 MH kasa aquarius klavye xpg infarex k10 mouse Logitech g203 lightsync.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
yabma yanarız

1-2 gün kullandıktan sonra insan sıkılıyor , hiç açmıyorsunuz :)

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yani bir anlatır mısınız hiç bir şey bilmiyorum çünkü.Anakartim biostar b450 MH kasa aquarius klavye xpg infarex k10 mouse Logitech g203 lightsync.
Bende fazla anlamıyorum ama tek tuşla hepsini aynı renk yapma olayı masraflı olur kullandığınız markalar birbirinden çok ayrı.

• Beğen

Nhuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ahmet Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende fazla anlamıyorum ama tek tuşla hepsini aynı renk yapma olayı masraflı olur kullandığınız markalar birbirinden çok ayrı.
Peki bir programla yapabilirmiyim?Yani daha RGB kedi almadım önceden bilip almak istiyorum kasanın içine doseyecegim.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Peki bir programla yapabilirmiyim?Yani daha RGB kedi almadım önceden bilip almak istiyorum kasanın içine doseyecegim.
Kullandığınız ekipmanların bir yazılımı varsa yapabilirsiniz

• Beğen

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Beğen

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dediğin olay genelde philips hue led striplerde oluyor onlar da aşırı pahalı. Kaliteli bir şey istiyorsan amazondan yurtdışından led şerit al bu arada pahalı ama çok iyi oluyorlar

• Beğen

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Corsair LS serisi ledler ile bu dediğini yapabilirsin ,aktif olarak kullandım ve fazlasıyla yazılım desteği var .
Elimde bulunuyor eğer düşünürsen sana bırakabilirim ek olarak.

• Beğen

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

ben anlatayım mı güzel kardeşim anlat der isen anlatırım

• Beğen
Top Bottom