Arama sonuçları: *

1. GADDAR

Rampage termal macun alınır mı?

5 senedir bilgisayar toplama işi yapıyorum hocam bu ve buna benzer macunları işlemci ve ekran kartı çiplerinde kullandım ucuz diye. 3-4 ay sonra açıp baktıktan sonra macunun kuruduğunu ve çatladığını gördüm. Deneyimlerimi aktarıyorum ben de.
  2. GADDAR

Rampage termal macun alınır mı?

kalitesiz , sıktıktan 2-3 ay sonra işlevi kalmaz kurur. Macun alırken kaliteli tercih edin 2 sene kafanız rahat olur.
  3. GADDAR

Sıvı soğutucu hakkında

gerekli aparatlar ile geliyor , uyumlu. çoğu sistemle uyumludur bu tip ürünler zaten.
  4. GADDAR

Amd Wraith Prism fan hızı artırma

mekanik olarak ta yapabilirsiniz. fan üzerinde bir tırnak var orasını tornavida yardımıyla H'ye çekerseniz olur. büyük ihtimal L yani low yavaş kısmındadır. H yani high yaparsanız yüksek hızda kullanırsınız. ama doğal olarak ses düzeyi artar.
  5. GADDAR

fan dönmüyor yardım olabilirmisiniz pc çok fazla ısınıyor

kablosu çözülmüş veya bozulmuş olabilir her fanın bir ömrü var , ama 450₺ lik bir sorun olduğunu zannetmiyorum eğer termal macun bakımı falan yapılmayacaksa. Isınmasının sebebinin de sadece o fan olduğunu düşünmüyorum termal macun bakımı da önemli toz temizliği de kasanın önünde içeriye hava...
  6. GADDAR

Dostlar sizce bu fanlar iyi midir? RGB'ye gerek duymadığım için gerek yok

güzel fanlar diye biliyorum bende bunlardan alacaktım ama bütçem yetmedi
  7. GADDAR

Yardım amd phenom x4 9650 işlemcime overclock yapmak istiyorum nasıl yaparım

300W güç kaynağı ile overclock yapmanın mantığı yok sisteminiz eski 2.8 çıkarsanız da hiçbir fark yaratmaz zaten güç kaynağınız da bunu kaldırmayabilir aynı şekilde anakarta da zarar verme durumunuz olur , overclock için kaliteli bileşenler kullanmalısınız ve dediğim gibi sizin sisteminiz için...
  8. GADDAR

Snowman m200 vs aerocool verkho 3

ikisi de aynı kapasitede soğutma sağlar ama fiyat açısından M200 tercih etmek daha iyi olur bir de yanına güzel bir macun alıp kullanırsan daha uzun ömürlü olur , M200 soğutucu ile gelen macun pek kaliteli değil.
  9. GADDAR

115 TL ye en iyi işlemci soğutucu önerisi

stok fanı var ise onu kullan yoksa bütçene en uygun olan https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-m200-fiyati,830123440.html fakat ben M200'ü pek beğenen birisi değilim bütçeni 180 yapabilirsen T4 modelini alman çok daha iyi olur...
  10. GADDAR

Overclockun bir sınırı var mı

var sadece ısı bi etken değil , güç kaynağının sağlayabilidiği stabil voltaj , anakartın taşıyabildiği yük ve hız sınırı , her anakartın potansiyeli bir değil , sallıyorum aynı model 2 anakartın var aynı işlemciyi birisi max 4.2 diğeri ise max 4.0 da overclocklu çalıştırabilir. İşlemcinin de bir...
  11. GADDAR

12 cm kasa fanı önerisi

4 tane fan almak istiyorum RGB kesinlikle istemiyorum, tanesi için 100₺ bütçem var . Ne önerirsiniz ben şunu beğendim hava akımı da 60CFM imiş...
  12. GADDAR

AMD wraith prism sökme

dikkatlice sonuna kadar izleyin basit bir işlem mandalları kaldırın ve soğutucuyu sağa sola hafif dans ettirerek kaydırın ve hafifçe kaldırın eğer çok yapışmamış ve vakumlanmamış ise kolayca kalkar zaten. sokme işini işlemci sıcakken yapmayın sisteminiz soğuk olsun. 6. dakikada gösteriyor.
  13. GADDAR

Undervoltun sisteme bir zararı var mıdır ?

termal macun değişimi ve fan temizliği yapmak işe yarayabilir en son ne zaman yaptırdınız bilmiyorum ama senede 1 kez yapılmalı sıcaklıklar yüksek. Eğer stabilite ise sorun yaratmaz fakat eğer yük altına girince falan kapanırsa bilin ki ya sıcaklık yada voltaj yeterli gelmiyordur
  14. GADDAR

Laptop için termal macun önerisi

en üst seviye bir ürün 2 kez kullanılabilir yani miktarı yeter de artar https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/thermal-grizzly-kryonaut-1gr-125w-yuksek-performansli-termal-mac-P525621062?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel veya abartmaya gerek yok derseniz MX-4 var...
  15. GADDAR

Laptop için termal macun önerisi

ayrı ayrı diye bir şey yok bütçen nedir
  16. GADDAR

R3 2200g fan önerisi

dediğiniz gibi prism veya T6 alabilirsiniz soğutma olarak her ikisi de ihtiyacınızı karşılar. T6 soğutucunun 2. fanı full hızda dönüyor ve rahatasız edici bir gürültüsü var 6 ay kullandıktan sonra değiştirdim kafam şişmiş ayni gürültüsünden rahatladım. O yüzden ben olsam prism alırdım , ama...
  17. GADDAR

Termal Macun Sorunsalı veya Öneri

mx-4 2020 diye bir macun yok sanırım 2019 var ama onunda piyasada çok sahtesi var o yüzden klasik mx-4 tercih edebilirsiniz https://www.trendyol.com/arctic/mx-4-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00002b-2020-edition-p-100016852
  18. GADDAR

11400F için iyi bir hava soğutma yeter mi?

işlemci aşırı ısınan bir işlemci değil sadece yanında gelen soğutucu berbat o yüzden ısınıyor. hava soğutma almak yeterli olur ama sıvı sğutma da alabilirsiniz karar sizin Hava soğutma olarak 2 ürün önerebilirim bunlar işinizi fazlasıyla görür ve gayet iyi hava soğutmalardır 1)...
  19. GADDAR

İşlemci Hava Soğutucusunun ışığını kapama

soğutucu Adreslenebilir RGB içermiyor , normal RGB yani kapatamazsınız
  20. GADDAR

Rampage sıvı soğutucuda RGB nasıl çalıştırılır?

sanırım fanlar 4 pinli 3 pin slota takarsanız Rgb çalışmıyor olabilir kablolamayı kontrol edin
Top Bottom