Neler Yeni

Termal Macun Sorunsalı veya Öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
EMRAH ÇİFTÇİ
Bütçe
200
Arkadaşlar merhaba;

dell inspiron 7576 laptop um var. the witcher 3 onuyorum 1 haftadır. en düşük ayarlarda gözlerim kör olmasına rağmen sabrederek oynuyordum ki dün artık iyiden iyiye fps 1 ie 10 arasına ani düşüşler yapmaya başladı. yapabileceğim aklıma gelen ve internetten araştırdığım bütün ayarları gözden geçirdim geriye sadece termal macun olayı kaldı. bu sene 5. senesi laptopun ve hiç termal macun değiştirmedim. biraz araştırdım fakat 2 macun arasında kaldım biri ALSEYE t9+ diğeri ARCTIC mx 4 2020 Sizce hangisini almayım uzun süre dayanacak ve en iyi performans verecek bunların üstünde bir macun da önere bilirseniz sevinirim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar merhaba;

dell inspiron 7576 laptop um var. the witcher 3 onuyorum 1 haftadır. en düşük ayarlarda gözlerim kör olmasına rağmen sabrederek oynuyordum ki dün artık iyiden iyiye fps 1 ie 10 arasına ani düşüşler yapmaya başladı. yapabileceğim aklıma gelen ve internetten araştırdığım bütün ayarları gözden geçirdim geriye sadece termal macun olayı kaldı. bu sene 5. senesi laptopun ve hiç termal macun değiştirmedim. biraz araştırdım fakat 2 macun arasında kaldım biri ALSEYE t9+ diğeri ARCTIC mx 4 2020 Sizce hangisini almayım uzun süre dayanacak ve en iyi performans verecek bunların üstünde bir macun da önere bilirseniz sevinirim.
kağıt üzerinde alseye daha iyi. Birde hocam 5 yıl nedir. Maks 2 yıl sonra yapmanız lazımdı.
bu da güzeldir ama pahalı;

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Arkadaşlar merhaba;

mx-4 2020 diye bir macun yok sanırım 2019 var ama onunda piyasada çok sahtesi var o yüzden klasik mx-4 tercih edebilirsiniz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
T9+ butceni zorlamıyor ise tercih et ama ben olsam AMAZON üzerinden 4 gram mx4 alirim

Top Bottom