Arama sonuçları: *

1. yusuf7878

Yardım Yeni sistem beyaz mı siyah mı toplanmalı ?

Ben her zaman beyazdan yanayım.
  2. yusuf7878

Sıvı soğutmanın pompasi kasanın solunda olur mu?

Borular çok fazla sıkışır o şekilde. Ekran kartını taktından sonra özellikle. Sağdan alın.
  3. yusuf7878

Ne Kadar Çok Fan O Kadar İyi Mi Demektir?

Fanı egzoz fana üfleyecek şekilde yapın. Bu arada fanı radyatörün sağ kısmına almayıda unutmayın. Aynı kasayı bende kullanıyorum.
  4. yusuf7878

Keyfi olarak 26 bin vermeye değer mi sizce ?

İstese yapıyorlar aslında. Ekran kartındakilerin kabloları siyah.
  5. yusuf7878

Ben az önce ne izledim ya? 😁

2 gün sonra müşteri bilgisayar açılmıyor diye gelecektir. Sıvı metal akar oradan rahatlıkla. Gerçek soğutma istiyorsa işlemciye delid işlemi yapacak.
  6. yusuf7878

Keyfi olarak 26 bin vermeye değer mi sizce ?

Fanlara o kadar vermek pek mantıklı gelmedi. Ben noctua'ya bile o kadar vermedim.
  7. yusuf7878

Çözüldü✓ Pc kasa fan önerisi 120mm

Değil. Fan fiyatları fazla zaten.
  8. yusuf7878

Sıvı soğutma vs kule tipi

Gidipte 420MM kaliteli bir sıvı soğutmayla en kaliteli hava soğutma arasında illaki fark olur. O tarz bir şey alacaksan sıvı soğutma lakin 240mm falan alacaksan hava soğutma alın derim.
  9. yusuf7878

Aorus 3070 master furmark değerleri nasıl oldu

Bana sıcak çalışıyor gibi geldi. Fan hızları %80'lerde. Ki 3 fanlı bir model. Yinede sıcaklıklar bayağı düşmüş.
  10. yusuf7878

ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme gaming gecesinde 14 ya çektim sizce nasıl

Fanlar değilde pompa sorunlu. Tam rpmde 2 3 metreden duyuluyor. Extremede nasildir bilmiyorum.
  11. yusuf7878

ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme gaming gecesinde 14 ya çektim sizce nasıl

Güzel fiyat. Hayırlı olsun. Normal seride pompa dehset sesli bunda böyle değil diyorlardı.
  12. yusuf7878

Yardım Arctic mx6 termal macun sorunu

Ortasına nokta şeklinde bırak kendi yayılır zaten. Vizkozitesi yüksek.
  13. yusuf7878

Bi fana bu kadar para verilmeli mi

O zaman farklı fanlara yönel derim ben. 17.000TL'ye fan almak absürt geliyor bana. Ben noctua fanlara bile o kadar para vermedim.
  14. yusuf7878

Bi fana bu kadar para verilmeli mi

Pahalıya geliyor. 2. elden alsan daha iyi olabilir. Zaten bu tarz fanları yıllarca kullananı görmedim.
  15. yusuf7878

Kasanın altına fan koymak

Hayır, yok hocam. Kendim Noctua nf a14 kullanıyorum fakat pahalı ve çoğu kişi beğenmiyor. Yani gerek yok. Yeni konu açabilirsiniz.
  16. yusuf7878

Kasanın altına fan koymak

Reverse fan almazsan çarpmaz. Aynı kasayı 140MM fan ile kullanıyorum sıkıntı yok.
  17. yusuf7878

Kule tipini söktüm ekran kartı serinledi

Zaten öyle....
  18. yusuf7878

Spiriti bilemiyorum. Ben noctua d15 kullandım. Gayette sessizdi. Ryujine geçince sesten dolayı nalet ettim.
  19. yusuf7878

5700X zaten ısınan bir ilşlemci değil.
Geri