Kule tipini söktüm ekran kartı serinledi

Dostlar işlemci phantom spirit ile kullanırken 75 dereceydi sıvı soğutmaya geçtim biraz kötü taktım macunda dağıldı ona rağmen oyunda yükte maks 67 ekran kartıda boşta 41 dereceye düştü normalde 48 50 dereceydi yüktede 73 derece fanlar 1500 1700 rpm di şuan 70 derece 1200 rpm benim mantığıma göre kule tipi backplate e yakın diye kartı ısıtıyordu birde egzoz fanna üflüyordu içerde sıcak kalıyordu illa gibi haksızmıyım
kule tipinin boyutuna göre ısınması cok normal, sıvı sogutma pompası daha az yer kapladıgı ıcın hava akısı egzoz fana dümdüz geçiyor, ekran kartı havalandırmayı daha iyi yapıyor sıvı sogutmada kardeşim.

kule tipinin boyutuna göre ısınması cok normal, sıvı sogutma pompası daha az yer kapladıgı ıcın hava akısı egzoz fana dümdüz geçiyor, ekran kartı havalandırmayı daha iyi yapıyor sıvı sogutmada kardeşim.
Ondan dolayı değil. Kule tipleri havayı doğrudan egzoz fana yönlendirdiğinden dolayı kasanın hava akışına katkı bile sağlıyor. Aliminyum kanatları ısı yayıyor. Ekran kartıda bundan etkilenebiliyor.

Katmanpc hocamın yorumu mantıklı geldi hocam banada aklıma ilk o geldi baktım yazılmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,937
Üyeler
183,191
Son üye
furkqn27
Geri