Çözüldü✓ Pc kasa fan önerisi 120mm

Sizin PSU ne oldu bu arada hocam çözdünüz mü problemi?
Enermax 700w aldım 1900e geldi kargo ile birlikte diğer türlü pc ciden ne olduğu belirsiz hiper 600w kakalayacaktı bana 400 lira servis ücreti verdim o kadar toplam 2300 girdi yapacak bir şey yok

Enermax 700w aldım 1900e geldi kargo ile birlikte diğer türlü pc ciden ne olduğu belirsiz hiper 600w kakalayacaktı bana 400 lira servis ücreti verdim o kadar toplam 2300 girdi yapacak bir şey yok
Bununla geçmiş olsun hocam sağlık olsun sorunun çözülmesi önemli olan. :blobdance:

Bununla geçmiş olsun hocam sağlık olsun sorunun çözülmesi önemli olan. :blobdance:
Sağ olun hocam eksik olmayın teşekkürler sizede fikirleriniz için yenisini takıp çalıştırdığımda kendi açtığım konudan da teşekkürlerimi ileteceğim tüm arkadaşlara

Fiyatı ve CFM değeri çok iyi, sessiz de çalışıyor.
Bu modeli alıcaö sanırım peki kasaya fazladan fam talacağım şçin başka bşrşey almam gerekşyormu bilmediğim için soruyorum. Kasam bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu modeli alıcaö sanırım peki kasaya fazladan fam talacağım şçin başka bşrşey almam gerekşyormu bilmediğim için soruyorum. Kasam bu

Fan çoklayıcı kullanmanız gerekir çok fazla fan takacaksanız eğer.

3k bütçe fan için fazla değil mi ? yoksa ben mi çağın gerisinde kaldım :/

6 tane için biraz baktım ortalama 500-1000 arasıydı.

O nasıl bir şey hocam önerdiğiniz varmı.
Telefondayım şuan hocam, link atamıyorum. fan çoklayıcı olarak aratırsanız bulursunuz her yerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,891
Üyeler
183,181
Son üye
ensr
Geri