bu bilgi için teşekkür ederim sıvı soğutucu alınca artık öyle bir sıkıntım kalıcağıını zannetmiyorum artık teşekkürler çok yardımcı oldun her iki konumdada
zaten işlemci alacağım bunu satıp ama dediğim gibi şimdilik bana yeterleri bi sıvı soğutma almak istiyorum psu dan sonra sıvı soğutma alacağım..dostum 10k sıvı soğutmaya çıkacağına işlemcini de satıp veya üstüne koyup x3d veya 9600x ile 120mm kule tipi soğutucuyla hem daha iyi bir işlemci hemde ısınma sorunun olmadan işini görebilirsin bence o kadar bütçe bu işlemciye bana garip geliyor ama yine de alacağım diyorsan
İyi fanlar ve doğru dizayn olmadan boğulur hocam akvaryum kasalar.nasıl yani akvaryum kasada ısınma daha çok mu olur ? bunu bilmiyordum
Katılıyorum bu yorumu uygula.dostum 10k sıvı soğutmaya çıkacağına işlemcini de satıp veya üstüne koyup x3d veya 9600x ile 120mm kule tipi soğutucuyla hem daha iyi bir işlemci hemde ısınma sorunun olmadan işini görebilirsin bence o kadar bütçe bu işlemciye bana garip geliyor ama yine de alacağım diyorsan
teşekkürler şimdilik herhangi bi sorum kalmadı. olunca haber ederiimRica ederim. Merak ettiğin bir konu olursa sorabilirsin yine.
İyi fanlar ve doğru dizayn olmadan boğulur hocam akvaryum kasalar.
Sıvı soğutucu radyatörlerini birde birde yan tarafa takıyorlar,
Üst kısma da aşağı doğru hava üfletiyorlar.
Doğaya aykırı setuplar.![]()
bende katılıyorum .Katılıyorum bu yorumu uygula.
Hocam doğru setup olursa bakın ekranın sağ ortasında değerlerim var.teşekkürler şimdilik herhangi bi sorum kalmadı. olunca haber ederiim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok onu halledeceğim mühendislik okuyorum onu halledebileceğime inanıyorum.
bende katılıyorum .
dostum benimkide akvaryum kasaya göre bence gayet ideal 49 derece benimkide normal değilmi sence ?Hocam doğru setup olursa bakın ekranın sağ ortasında değerlerim var.
Ben çift kule hava soğutucu ile bu mevsimde 9800X3D soğutabiliyorum.
Doğru setup ile her işlemci soğur.
Kasa - Fan dizilimi de doğru olunca bakın sonuç gayet başarılı işte...
Alıntıyı görüntüle
bu arada senin fanlara bayıldım 7 adet fan satın alıp eski fanları fırlatacağımHocam doğru setup olursa bakın ekranın sağ ortasında değerlerim var.
Ben çift kule hava soğutucu ile bu mevsimde 9800X3D soğutabiliyorum.
Doğru setup ile her işlemci soğur.
Kasa - Fan dizilimi de doğru olunca bakın sonuç gayet başarılı işte...
Yazdıklarımı sildim uzun olmasın diye yakalanmışım skjhkhlh
Alıntıyı görüntüle
Evet mükemmel fanlar gerçekten RGB modlarsanız nefis olur.dostum benimkide akvaryum kasaya göre bence gayet ideal 49 derece benimkide normal değilmi sence ?
bu arada senin fanlara bayıldım 7 adet fan satın alıp eski fanları fırlatacağımaraştırdım çok iyi değerlere sahip
Soğutucu imzadaki mi?Ben çift kule hava soğutucu ile bu mevsimde 9800X3D soğutabiliyorum.
Evet hocamSoğutucu imzadaki mi?
Hocam sen bunu kaça aldın stokta var mı digital sürüm mü?Evet hocam