Çözüldü✓ Sıvı soğutma 360mm önerisi ve 120mm fan önerisi

Azimkar

80+
Reaksiyon skoru
20
10k kadar çıkabilirim bide eğer kasam 480 mm destekliyorsa 480 e nede çıkabilirim

480mm soğutucu yok gibi bir şey. Kasan da zaten maksimum 360 destekliyor.

Normal de Arctic öneririm ama radyatörü kalın. Kasana sığar mı bilemedim.

ne kadar ranyatör kalınlığı gerektiğini nasıl anlicam peki
çünkü ilerde atx anakarta geçeçeğim

250W'a kadar harikalar yaratıyor bu model.

RGB derdiniz yoksa harika bir kasa fanı. 1500 RPM'de 40-42 CFM üretir ve sessiz çalışır. Harika hava akımı sağlar.

250W'a kadar harikalar yaratıyor bu model.

RGB derdiniz yoksa harika bir kasa fanı. 1500 RPM'de 40-42 CFM üretir ve sessiz çalışır. Harika hava akımı sağlar.
arkdaşımda da aynı sıvı soğutma var bende onu düşünüyordum ama başka insanların fikrini almak istedim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani ölçmek lazım onu. Anakartın kablolarına, VRM soğutucularına, RAM'lere geliyor mu diye.
nasıl yapiiim şimdi ilk önce anakartmı aliim almak istediğim anakart çok pahlı çünkü :D

arkdaşımda da aynı sıvı soğutma var bende onu düşünüyordum ama başka insanların fikrini almak istedim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yapiiim şimdi ilk önce anakartmı aliim almak istediğim anakart çok pahlı çünkü :D

Sıcaklığın akvaryum kasaya göre idare eder. Önceliğin diğer parçalar olsun.

Evet. Çoğu yerde yazar. Dediğim gibi önden parçalara gelecek temiz bir hava çünkü.
bu bilgi için teşekkür ederim sıvı soğutucu alınca artık öyle bir sıkıntım kalıcağıını zannetmiyorum artık teşekkürler çok yardımcı oldun her iki konumdada

Geri