『MR』GHOST
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 239
Pek bişey söylemek istemiyorum yorumları size bırakıyorum konu soğutma olduğu için buraya açtım konuyu
bilgisayarcıyım diye geçiniyor birde bu pc 1 aya anakart yandı diye gelir aynı adama
Pek bişey söylemek istemiyorum yorumları size bırakıyorum konu soğutma olduğu için buraya açtım konuyu
sıvı metal evet daha iyi soğutur ama genelde bu laptoplar için geçerli oluyor. kasada akma olduktan sonra sahibi video ile güzel dava açıp 0 dan kasayı toplatır artık. ayrıca kaliteli 360mm veya 420mm efsane olmasada stabil bi sıcaklıkta tutuyo.
Tiktok kullanmıyorum görünmüyor
2 gün sonra müşteri bilgisayar açılmıyor diye gelecektir. Sıvı metal akar oradan rahatlıkla. Gerçek soğutma istiyorsa işlemciye delid işlemi yapacak.
bakır yüzeye de veda tepkimeye girer sıvı soğutucunun yüzeyide zarar görür
Aynen öyle hayır bide termal macun kullanılmaz diyor ya bunları kim bilgisayar cı yapıyor yabilgisayarcıyım diye geçiniyor birde bu pc 1 aya anakart yandı diye gelir aynı adama![]()
Evet mallesef bu ülkede her dalda işi bilmeyen binlerce insan varbakır yüzeye de veda tepkimeye girer sıvı soğutucunun yüzeyide zarar görür