Arama sonuçları: *

1. Fightning Falcon

Türk savunma sanayi Milli Denizaltı için hazırlanıyor!

Askeri anlamda gelişmek için illaki savaşta olmaya gerek yok sizin dediğinize göre Türkiye'nin ordu envanterinin kıbrıs barış harekatından kalma olması lazım. Yıllardır savaşta olmayan avrupa ülkeleri neden dünyanın en güçlü ülkeleri o zaman? Ama diğer dediğine katılıyorum bu kadar fazla...
  2. Fightning Falcon

EBA'ya Erişilemiyor!

Bide sınavları okulda yüzyüze yapacaklarmış daha doğru düzgün ders işlemedik bide bilmediğimiz konudan sınava gircez daha demin matematik dersi gitti.
  3. Fightning Falcon

Doları düşürme projem.

4. Fightning Falcon

Sizce okullar açılırmı ? / açılmalımı ?

Ben herşeyi unuttum.
  5. Fightning Falcon

Sizce okullar açılırmı ? / açılmalımı ?

Açılmamalı.
  6. Fightning Falcon

feminizm ve feminazizm arasındaki ince çizgi

Feministler ikiye ayrılır: Türk feministler ve diğerleri.
  7. Fightning Falcon

Doğalgaz Bulunmuş

İroniyse komik,değilse daha komik.
  8. Fightning Falcon

Akdeniz Neden Önemli ? (GÜNCELLENDİ)

Karadeniz'de Tuna nehrinin çıkışında doğalgaz bulunmuş hocam. :D (y)
  9. Fightning Falcon

Yunanistan'ın Ölü Doğmuş Hayalleri Ve Adalar Denizi

Tabi ki sormana bile gerek yoktu. :)
  10. Fightning Falcon

Evet Yunanistan hafife alınacak bir ülke değil ama hiçbir ab ülkesi Yunanistan için Türkiye ile ilişkilerini bozmak istemiyor.Hatta Yunanistan'ın Türkiye'ye karşı yaptırım isteği bazı ab ülkeleri tarafından veto edildi.
  11. Fightning Falcon

Fransa ile İngiltere'nin yaptığı meb anlaşmasında Fransa'ya çok yakın birkaç ada Fransa meb bölgesinde görünüyor aynı durum Türkiye ile Yunanistan arasında da var ama mevzu Türkiye ile alakalı olunca konuyla alakası olmayan Fransa Yunanistan'ı destekliyor.
  12. Fightning Falcon

Mavi Vatan, Türkiye'nin Denizlerdeki Vatanı

Bu tarz siyaset üstü konuların ülke içinde sürekli parti meselesiymiş gibi tartışılmasının bitmesi lazım
  13. Fightning Falcon

Lübnanın baskentı beyrut'ta patlama meydana geldı

beyrut limanı 1596638487 patlamadan önce 4 amerikan deniz karakol uçağı uçuş yapmış patlama bölgesinde ayrıca israil lübnan sınırına yoğun tank sevkiyatı yapıyodu. Saldırıyı deaş üstlendi. çoğu kişi israilin yaptığını düşünüyor netenyahu 2018 de bir bm toplantısında beyrut limanının uydu...
  14. Fightning Falcon

Altın'ın yıl sonuna kadar 550TL olması bekleniyor

200 tl civarındayken 8 g almıştım
  15. Fightning Falcon

Türkiye, Doğu Akdeniz'deki doğal gaz arama faaliyetlerini askıya aldı!

askıya almamış 1 ay ertelemiş
  16. Fightning Falcon

Dolar ve Euro

17. Fightning Falcon

Dolar ve Euro

aga b 1595944735 bu arada evi arabayı altına basın daha da yükselecek ben zamanında almıştım baya katlandı
  18. Fightning Falcon

Dolar ve Euro

gelde bunu bizim halkımıza açıkla :D anlamıyolar
  19. Fightning Falcon

Dolar ve Euro

ama üretince de bazı vatandaşlar bi parçası ithal ediliyor diye de kötülemeye başlıyo öyle bişey de var :D ayrıca sadece üretmekle de bitmiyo iş üretilen ürünün pazarlaması da önemli mesela vestel casper gibi yerli firmalar telefon üretiyo ama çevremizde hiç kullanangörmüyoruz çünkü kalitesiz...
Top Bottom