Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

🔴 FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ!🔴

Eninde sonunda geberip gidecek hesap verecek elbet bir gün
  2. Kürşat K.T.K

🔴 FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ!🔴

Ben öldüğünü düşünmüyorum şahsen ortadan kaybettiler bana kalırsa
  3. Kürşat K.T.K

2 Günlük Cumhurbaşkanı Değişimi

Ayn öyle her şey olacağına varır yapacak bir şey yok
  4. Kürşat K.T.K

Ben bu ülkeye başkan olurdum ne bakanı 😃
  5. Kürşat K.T.K

O zaman teşkilatlanma yapalım Türkiye CHP ve AKP den mi ibaret
  6. Kürşat K.T.K

O yeter zaten emin ol 😄
  7. Kürşat K.T.K

Yok o da olmaz şuan ki durumda ben Ümit Özdağ i destekliyorum bozulmazsa geçen seçimlerde de ona oy verdim ben zaten
  8. Kürşat K.T.K

Göreceğiz kardeşim bizim millet at gözlüğü takmayı çok seviyor ben bunlara oy filan vermiyorum kimde Türk luk gururu , düşüncesi varsa ben onu destekliyorum bu kadar basit benim için çünkü burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti
  9. Kürşat K.T.K

Onu diyorum Ekrem gelecek bir dahaki dönem onun da kafası Erdoğan gibi kimse bilmiyor ama Erdoğan ile o aynı hareketleri tarzları vs her şey aynı gelsin o da onun gibi olacak
  10. Kürşat K.T.K

İyiyse de gidecek bu böyledir kalmayacak bilim insanını lafın gelişi dedim yani mantıklı insanlar var demek istedim
  11. Kürşat K.T.K

Yoo ülkede o kadar zeki gençler var bilim insanları var gerçekten bu işi hakkıyla yapacak insanlar var ama bu siyasi liderlerin hepsi aynı gelsin görün güç belli zaman sonra insanı firavunlastirir dünyanın en iyi lideri bile olsa 2 dönemden fazla kalmamalı çok iyi bile olsa
  12. Kürşat K.T.K

Kardeşim Cumhurbaşkanı değişse ne olacak ki Ekrem geldi diyelim ne değişecek bunların hepsi aynı gücü gördüğü zaman hepsi kendinden geçiyor zihniyet değişecek önce zihniyet bu siyasi liderler ile bu da mümkün değil yani hepsinin kökten değişmesi lazım
  13. Kürşat K.T.K

DİSCORD a ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ !⛔⛔

Korkulacak bişey yok açılacak zaten merak etme kardeşim şuan için açılmaz doğru olan da bu zaten hele tiktok denen bela tamamen kapansa keşke
  14. Kürşat K.T.K

Amacı dışında kullanılmaz böyle kaynaklar bu kadar basit bence
  15. Kürşat K.T.K

Ayn kardeşim ama her şey eğitimden geçiyor sosyal medyayı iyi kullanırsan iyi ama kötü kullanırsan kötü 12 yaşındaki çocuğun elinde telefon olursa böyle şeyler olur
  16. Kürşat K.T.K

Çok iyi olmuş tiktokda kapatılsın hatta bunlar iyice işi b..ka sardı çocuklara yayın açtırıp tehdit etmek de ne o yaşlarda ki çocukların da ne işi bu sosyal medya düzeni bozuyor sonumuz büyük sıkıntı da çok kötü yetişiyor bu yeni nesil bizim nesil sondu o da bitti artık
  17. Kürşat K.T.K

Sözde mağarada 188 Yaşında Canlı Biri Bulunmuş

Ne kadar pislik var hepsi orada zaten
  18. Kürşat K.T.K

Neden sosyal medyanin babası Facebook tur yeni nesil bilmez Sanalika ile büyüdük biz az kız düşürmedik oradan 😄
  19. Kürşat K.T.K

111 yaşında nice diri insanlar var bu bildiğin kemik olmuş işte ineğe taparlarsa Allah da böyle yapar Allah'a şükür ki biz Müslüman olarak doğmuşuz
  20. Kürşat K.T.K

Allah ol derse olur bro onu bilemeyiz
Top Bottom