Neler Yeni

2 Günlük Cumhurbaşkanı Değişimi

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Görkem çetinkaya
Göreceğiz kardeşim bizim millet at gözlüğü takmayı çok seviyor ben bunlara oy filan vermiyorum kimde Türk luk gururu , düşüncesi varsa ben onu destekliyorum bu kadar basit benim için çünkü burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti
Yani ulkeye turkluk gururu olan ve gercekten bilgili birisi gelmeli dostum. Mansur yavas da olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yani ulkeye turkluk gururu olan ve gercekten bilgili birisi gelmeli dostum. Mansur yavas da olabilir.
Yok o da olmaz şuan ki durumda ben Ümit Özdağ i destekliyorum bozulmazsa geçen seçimlerde de ona oy verdim ben zaten

• Beğen

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Görkem çetinkaya
Yok o da olmaz şuan ki durumda ben Ümit Özdağ i destekliyorum bozulmazsa geçen seçimlerde de ona oy verdim ben zaten
Umit ozdag cok zor dostum. Bence tek yapacagi sey ulkeyi multecilerden temizleme de cok siyasete girmeyelim

• Beğen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
O odamda teşkilarlanma yok. 10kat daha düşük oy alan devs bile 2 belediye aldı zafer 0

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O odamda teşkilarlanma yok. 10kat daha düşük oy alan devs bile 2 belediye aldı zafer 0
O zaman teşkilatlanma yapalım Türkiye CHP ve AKP den mi ibaret

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Beğen

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Kardeşim Cumhurbaşkanı değişse ne olacak ki Ekrem geldi diyelim ne değişecek bunların hepsi aynı gücü gördüğü zaman hepsi kendinden geçiyor zihniyet değişecek önce zihniyet bu siyasi liderler ile bu da mümkün değil yani hepsinin kökten değişmesi lazım
Haklısın

Türkiye'de bu sosyal çürüme varken kimin geldiğinin pek de bir önemi olmuyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Beğen

Claw's

80+ Silver
Ben de dahil herkes şu anki cumhurbaşkanının değişmesini istiyor ama değiştiği zaman çok üzüleceğiz ve özleyeceğiz. Bundan şüpheniz olmasın.

• İnanılmaz
Top Bottom