Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Reddit - Dive into anything
www.reddit.com
Ne olmasi lazim knk kral prens e mi gecelimKardeşim Cumhurbaşkanı değişse ne olacak ki Ekrem geldi diyelim ne değişecek bunların hepsi aynı gücü gördüğü zaman hepsi kendinden geçiyor zihniyet değişecek önce zihniyet bu siyasi liderler ile bu da mümkün değil yani hepsinin kökten değişmesi lazım
Yoo ülkede o kadar zeki gençler var bilim insanları var gerçekten bu işi hakkıyla yapacak insanlar var ama bu siyasi liderlerin hepsi aynı gelsin görün güç belli zaman sonra insanı firavunlastirir dünyanın en iyi lideri bile olsa 2 dönemden fazla kalmamalı çok iyi bile olsaNe olmasi lazim knk kral prens e mi gecelim
siyasi lider mantigi dogru, bilim adami gelmemeli asil, ama her 5 yilda bir eger durum kotuye gidiyorsa degisime gidilmeli.Yoo ülkede o kadar zeki gençler var bilim insanları var gerçekten bu işi hakkıyla yapacak insanlar var ama bu siyasi liderlerin hepsi aynı gelsin görün güç belli zaman sonra insanı firavunlastirir dünyanın en iyi lideri bile olsa 2 dönemden fazla kalmamalı çok iyi bile olsa
İyiyse de gidecek bu böyledir kalmayacak bilim insanını lafın gelişi dedim yani mantıklı insanlar var demek istedimsiyasi lider mantigi dogru, bilim adami gelmemeli asil, ama her 5 yilda bir eger durum kotuye gidiyorsa degisime gidilmeli.
Bilim yanlistir vs demiyorum. Bilim adamindan ziyade ulkesini seven gelmeli bence.siyasi lider mantigi dogru, bilim adami gelmemeli asil, ama her 5 yilda bir eger durum kotuye gidiyorsa degisime gidilmeli.
Valla su zamana kadar ceyrek asirdir giden olmadiİyiyse de gidecek bu böyledir kalmayacak
Onu diyorum Ekrem gelecek bir dahaki dönem onun da kafası Erdoğan gibi kimse bilmiyor ama Erdoğan ile o aynı hareketleri tarzları vs her şey aynı gelsin o da onun gibi olacakBilim yanlistir vs demiyorum. Bilim adamindan ziyade ulkesini seven gelmeli bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla su zamana kadar ceyrek asirdir giden olmadi
Knk oyle bise olursa degistirilir merak etme. O kadae da aptwl degilizdir herhaldeOnu diyorum Ekrem gelecek bir dahaki dönem onun da kafası Erdoğan gibi kimse bilmiyor ama Erdoğan ile o aynı hareketleri tarzları vs her şey aynı gelsin o da onun gibi olacak
Göreceğiz kardeşim bizim millet at gözlüğü takmayı çok seviyor ben bunlara oy filan vermiyorum kimde Türk luk gururu , düşüncesi varsa ben onu destekliyorum bu kadar basit benim için çünkü burası Türkiye Cumhuriyeti DevletiKnk oyle bise olursa degistirilir merak etme. O kadae da aptwl degilizdir herhalde