Neler Yeni

2 Günlük Cumhurbaşkanı Değişimi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
"Cumaya gidiyorum kanka iki dk otur şurda gelcem ok mu? "

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim Cumhurbaşkanı değişse ne olacak ki Ekrem geldi diyelim ne değişecek bunların hepsi aynı gücü gördüğü zaman hepsi kendinden geçiyor zihniyet değişecek önce zihniyet bu siyasi liderler ile bu da mümkün değil yani hepsinin kökten değişmesi lazım

Son düzenleme:

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
Kardeşim Cumhurbaşkanı değişse ne olacak ki Ekrem geldi diyelim ne değişecek bunların hepsi aynı gücü gördüğü zaman hepsi kendinden geçiyor zihniyet değişecek önce zihniyet bu siyasi liderler ile bu da mümkün değil yani hepsinin kökten değişmesi lazım
Ne olmasi lazim knk kral prens e mi gecelim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ne olmasi lazim knk kral prens e mi gecelim
Yoo ülkede o kadar zeki gençler var bilim insanları var gerçekten bu işi hakkıyla yapacak insanlar var ama bu siyasi liderlerin hepsi aynı gelsin görün güç belli zaman sonra insanı firavunlastirir dünyanın en iyi lideri bile olsa 2 dönemden fazla kalmamalı çok iyi bile olsa

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
Yoo ülkede o kadar zeki gençler var bilim insanları var gerçekten bu işi hakkıyla yapacak insanlar var ama bu siyasi liderlerin hepsi aynı gelsin görün güç belli zaman sonra insanı firavunlastirir dünyanın en iyi lideri bile olsa 2 dönemden fazla kalmamalı çok iyi bile olsa
siyasi lider mantigi dogru, bilim adami gelmemeli asil, ama her 5 yilda bir eger durum kotuye gidiyorsa degisime gidilmeli.

• Beğen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
siyasi lider mantigi dogru, bilim adami gelmemeli asil, ama her 5 yilda bir eger durum kotuye gidiyorsa degisime gidilmeli.
İyiyse de gidecek bu böyledir kalmayacak bilim insanını lafın gelişi dedim yani mantıklı insanlar var demek istedim

• Beğen

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
  • Beğen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bilim yanlistir vs demiyorum. Bilim adamindan ziyade ulkesini seven gelmeli bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla su zamana kadar ceyrek asirdir giden olmadi
Onu diyorum Ekrem gelecek bir dahaki dönem onun da kafası Erdoğan gibi kimse bilmiyor ama Erdoğan ile o aynı hareketleri tarzları vs her şey aynı gelsin o da onun gibi olacak

• Beğen

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
Onu diyorum Ekrem gelecek bir dahaki dönem onun da kafası Erdoğan gibi kimse bilmiyor ama Erdoğan ile o aynı hareketleri tarzları vs her şey aynı gelsin o da onun gibi olacak
Knk oyle bise olursa degistirilir merak etme. O kadae da aptwl degilizdir herhalde

• Beğen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Knk oyle bise olursa degistirilir merak etme. O kadae da aptwl degilizdir herhalde
Göreceğiz kardeşim bizim millet at gözlüğü takmayı çok seviyor ben bunlara oy filan vermiyorum kimde Türk luk gururu , düşüncesi varsa ben onu destekliyorum bu kadar basit benim için çünkü burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom