Arama sonuçları: *

• Users: raFixed
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. raFixed

Bahçeli: "Alayı birden Erdoğan'ı S**m*ye kalksalar başaramazlar

türk dünyasının lideri dedikleri adama bak inkılap hocam Sinan Ateş’in mekanı cennet olsun onu da analım bu vesileyle
  2. raFixed

Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Ümit Özdağ arasında gerginlik yaşandı

ne kadar sığ bir bakış açısı chpnin belediye başkanını eleştirdi diye akpli ilan etti adamı resmen tayyibi eleştiremiyoruz diye kimseyi eleştirmeyelim mi mantıklı bir şey mi bu
  3. raFixed

PORÇAY TESLİM OLACAĞINI AÇIKLADI! (PORÇAYDAN VİDEOLU AÇIKLAMA GELDİ!)

satsa bu kadar ceza almazdı
  4. raFixed

Cumhur İttifakı Adayını Açıkladı

imamoğlu aday olursa hayatta kazanamaz aynur doğan fiyaskosundan sonra
  5. raFixed

Türkiye'nin insansız savaş uçağı "Kızılelma" ilk kez boyalıyken görüntülendi.

yapan adam siyaset içinde aktif bir adam ama onu napcaz bilmiyorum devam etmek istemeyebilir
  6. raFixed

Mersin'de akaryakıt zammı protestosu ! Kontak kapatıp isyan ettiler !

yine de protesto edilmesi bir adımdır hiç yoktan iyidir
  7. raFixed

TÜİK işsizlik verilerini açıkladı !

ayrıca ekimde falan dip olacak işsizlik üniversite barajlarını indirdiklerinden dolayı
  8. raFixed

Kur'an'a Tekme Atan Öğrencilerin Cezası Belli Oldu

bu kararın siyasi olduğunun farkındasınızdır umarım arkadaşlar burada iyi olmuş ders olsun vs yazmışsınız da
  9. raFixed

Dolar tekrar uçuyor .

bana sağlam bir düşüş olacak gibi geliyor arkadaşlar seçim yaklaşıyor gözardı etmeyin
  10. raFixed

üniversiteler pkklı dolu tespit etmek de zor değil yani devlet istese tespit edebilir kolayca 1654796933 bu arkadaşın dünya görüşü vs o kadar bayağı ki istemsizce midem bulandı bu yorumu okurken
  11. raFixed

suriyelilerin ve pkklıların bile eğitim hakkı var bu ülkede bu çocuklara verilen bu ceza tamamen siyasidir çok yanlış bir ceza ki çocuk diyoruz arkadaşlar daha liseliler herkesin lise döneminde aykırı zamanları olmuştur bu çocuklarınki de sosyal medya yüzünden yanlış ve aşırı bir şekilde olmuş...
  12. raFixed

Bahçesinde bira içen kadınlara saldırı

kul hakkı yolsuzluk hırsızlık torpil kula tapma-şirk- dedikodu şiddet azgınlık sapkınlık günah değil alkol örtünmemek günah eskiden böyle miydi bu ülke bilmiyorum ama din adı altında arapçılık moda yani
  13. raFixed

Bahçesinde bira içen kadınlara saldırı

imkanı yok zaten ülkenin %40ı bu kafada
  14. raFixed

Dünya, şimdiye kadarki en ciddi gıda, enerji ve ekonomik krizle karşı karşıya !

Kurtlukta, düşeni yemek kanundur düşmeyesin çakır
  15. raFixed

Kuran-ı Kerim'e Tekme Atıp Video Çeken Çocuklar

bence saygısızlık olduğu ortada fakat okuldan atma vs olmamalı farklı okula nakledilip rehabilite edilmeli çocuklar bizim bir arkadaş da burnundan tebeşir çekip videoya aldı diye okuldan attılar ailesi de çok baskılamış olacak ki kötü mekanlarda farklı işlere girmiş okulu bırakıp
  16. raFixed

İnceleme - Kıraathaneye gidip gündemi konuştum (Riskli oldu)

lozanla alakalı cumhurbaşkanlığı bile açıklama yaptı ben bu kafayı yakalayamıyorun
  17. raFixed

Melih Gökçek rezil oldu !

dünyanın en rezil en utanmaz en fedücü mahlukatı
  18. raFixed

Merhaba Vatan Hainleri, Nasılsınız?

bir gün abdülhamide demişler en güçlü devlet hangisi şu anda o da demiş 2023 türküyesi çünkü tüm millet vadan haini fedücü hem içten vuruyorlar hem dıştan vuruyorlar yine de yıkılmıyor demiş
  19. raFixed

Kadir Şeker Tahliye Oluyor

katillerin yeri hapistir.
  20. raFixed

Seçimlerde Oy kullanabilir miyim ?

bu buzdağının görünen kısmı
Top Bottom