Neler Yeni

Türkiye'nin insansız savaş uçağı "Kızılelma" ilk kez boyalıyken görüntülendi.

OnurCiftci26

80+ Bronze
1654941850035.png

1654941874818.png

Düşük radar izi sayesinde en zorlu görevleri başarıyla gerçekleştirecek olan Bayraktar Kızılelma'nın 6 ton kalkış ağırlığına sahip olması hedefleniyor. Türk mühendisleri tarafından geliştirilen tüm mühimmatları kullanacak olan hava aracı, planlanan 1500 kilogram faydalı yük taşıma kapasitesiyle büyük bir güç çarpanı olacak.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Düşük radar izi sayesinde en zorlu görevleri başarıyla gerçekleştirecek olan Bayraktar Kızılelma'nın 6 ton kalkış ağırlığına sahip olması hedefleniyor. Türk mühendisleri tarafından geliştirilen tüm mühimmatları kullanacak olan hava aracı, planlanan 1500 kilogram faydalı yük taşıma kapasitesiyle büyük bir güç çarpanı olacak.
adama bak kalite akıyor

H4ka4n

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Şu adam da olmasa hâlâ uçaklara mızrak atıyo olurduk herhalde

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Savunma sanayii projeleri siyaset üstü projelerdir unutun böyle olayları.
yapan adam siyaset içinde aktif bir adam ama onu napcaz bilmiyorum devam etmek istemeyebilir

Bura.K

80+ Silver
Savunma sanayii projeleri siyaset üstü projelerdir unutun böyle olayları.
Erdoğan şu anda sırf damadı diye fazlasıyla destek veriyor. Hükümet desteği bıraksa toplasan 3-5 ay dayanır. Atıyorum 10 TL harcıyorlarsa bunun 5'i hükümet desteğiyle gerçekleşiyor zaten.
Ama Bayraktar'ın Erdoğan'ın damadı olması benim umurumda değil. Adam yıllardır İHA'lar üzerinde çalışıyor. Burada anlatmak istediğim hükümetin desteğinin ne kadar önemli olduğu.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ulan valla ülkedeki sayılı olumlu gelişmelerden biri şu. Şu da olmasa neye sevineceğiz bilmiyorum.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Erdoğan şu anda sırf damadı diye fazlasıyla destek veriyor. Hükümet desteği bıraksa toplasan 3-5 ay dayanır. Atıyorum 10 TL harcıyorlarsa bunun 5'i hükümet desteğiyle gerçekleşiyor zaten.
Ama Bayraktar'ın Erdoğan'ın damadı olması benim umurumda değil. Adam yıllardır İHA'lar üzerinde çalışıyor. Burada anlatmak istediğim hükümetin desteğinin ne kadar önemli olduğu.
Baykar artık büyük bir şirket ve gayet büyük bir pazara hitap edip ihracatlar gerçekleştiriyor.
Kendi ayakları üzerinde durabilecek bir şirket.

Zaten MİUS ve TB-3 projesi şirketin kendi öz kaynakları ile geliştiriliyor.
Screenshot_25.png

yapan adam siyaset içinde aktif bir adam ama onu napcaz bilmiyorum devam etmek istemeyebilir
Selçuk Bayraktar'ın siyasetin içinde olduğunu hiç zannetmiyorum, kendisi de zaten gözlemlediğim kadarı ile bu mevzulardan uzak durup vatanı ve milleti adına işler yapma gayretinde ve enerjisini bu yönde kullanıyor.

Dediğim gibi savunma sanayii siyaset üstüdür, siyasi nabza veya kişilere göre değişmez.

Top Bottom