Hazımsız ve vatan hainiyimBi' bu eksikti. Vatan haini de olduk.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada her kim bu kardeşinize saldırıyorsa, Türkiye'ye saldırıyor demektir. Her kim Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nı kötülüyorsa, aslında Türkiye'yi hedef alıyor demektir.
Ak Parti ve Cumhur İttifakını kötüleyenler Türkiye'yi de kötülemiş oluyormuş. Hükümet geçicidir, devlet bakidir. Ak Parti demek Türkiye demek değildir. Ak Parti bir partidir. Türkiye'yi, devleti kötüleyip saldırmak ne demek? Vatan haini demek. Ben bunu anladım.
Burada da konuşabilirsin bir şey olmaz. Fikirlerini düzgünce belirtirsen kimse seni fişleyecek hareketlerde bulunamaz. Sen niye sürekli kendine AKP'li denmesinden korkuyorsun onu anlamıyorum. AKP'li değilsen zaten kendini savunma mekanizmasına geçmene gerek yok ki.Bu konuyu anca bir arkadaşımla çay veya kahve eşliğinde konuşurum çünkü bu mesele yazı ile tartışılmaz bence.
O yüzden fikrimi belirtmiyorum.
Buradan çıkıp "Yog sen Akepelisin yav " diyecek amipler varsa engeli basarım direkt.
iyiyim siz nasılsınızBi' bu eksikti. Vatan haini de olduk.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada her kim bu kardeşinize saldırıyorsa, Türkiye'ye saldırıyor demektir. Her kim Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nı kötülüyorsa, aslında Türkiye'yi hedef alıyor demektir.
Ak Parti ve Cumhur İttifakını kötüleyenler Türkiye'yi de kötülemiş oluyormuş. Hükümet geçicidir, devlet bakidir. Ak Parti demek Türkiye demek değildir. Ak Parti bir partidir. Türkiye'yi, devleti kötüleyip saldırmak ne demek? Vatan haini demek. Ben bunu anladım.
Bi' bu eksikti. Vatan haini de olduk.
Malesef bu ülkede ben sağ budur dediğimde solcu ilan ediliyorum.Burada da konuşabilirsin bir şey olmaz. Fikirlerini düzgünce belirtirsen kimse seni fişleyecek hareketlerde bulunamaz. Sen niye sürekli kendine AKP'li denmesinden korkuyorsun onu anlamıyorum. AKP'li değilsen zaten kendini savunma mekanizmasına geçmene gerek yok ki.