Neler Yeni

Merhaba Vatan Hainleri, Nasılsınız?

Ardahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ArdahanFıçıcı
Hain olmaktan gurur duyuyorum , hain olmayanlar düşünsün

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Facebook yasaklansa şu ülkede dayılardan daha oy alamazlar.

H4ka4n

80+ Bronze
Bi' bu eksikti. Vatan haini de olduk.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada her kim bu kardeşinize saldırıyorsa, Türkiye'ye saldırıyor demektir. Her kim Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nı kötülüyorsa, aslında Türkiye'yi hedef alıyor demektir.

Ak Parti ve Cumhur İttifakını kötüleyenler Türkiye'yi de kötülemiş oluyormuş. Hükümet geçicidir, devlet bakidir. Ak Parti demek Türkiye demek değildir. Ak Parti bir partidir. Türkiye'yi, devleti kötüleyip saldırmak ne demek? Vatan haini demek. Ben bunu anladım.

Hazımsız ve vatan hainiyim

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
bir gün abdülhamide demişler en güçlü devlet hangisi şu anda o da demiş 2023 türküyesi çünkü tüm millet vadan haini fedücü hem içten vuruyorlar hem dıştan vuruyorlar yine de yıkılmıyor demiş

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu konuyu anca bir arkadaşımla çay veya kahve eşliğinde konuşurum çünkü bu mesele yazı ile tartışılmaz bence.
O yüzden fikrimi belirtmiyorum.
Buradan çıkıp "Yog sen Akepelisin yav " diyecek amipler varsa engeli basarım direkt.
Burada da konuşabilirsin bir şey olmaz. Fikirlerini düzgünce belirtirsen kimse seni fişleyecek hareketlerde bulunamaz. Sen niye sürekli kendine AKP'li denmesinden korkuyorsun onu anlamıyorum. AKP'li değilsen zaten kendini savunma mekanizmasına geçmene gerek yok ki.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Bugünde ekmeğimizdeyiz

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada her kim bu kardeşinize saldırıyorsa, Türkiye'ye saldırıyor demektir. Her kim Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nı kötülüyorsa, aslında Türkiye'yi hedef alıyor demektir.

Ak Parti ve Cumhur İttifakını kötüleyenler Türkiye'yi de kötülemiş oluyormuş. Hükümet geçicidir, devlet bakidir. Ak Parti demek Türkiye demek değildir. Ak Parti bir partidir. Türkiye'yi, devleti kötüleyip saldırmak ne demek? Vatan haini demek. Ben bunu anladım.

iyiyim siz nasılsınız

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
İyi çok şükür sen nasılsın

Maykıl

80+ Silver
Nereden nereye nerden nereyeee
IMG_20220606_113258.jpg

Cok degil 2 sene 1 gun once

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

1654514697303.png

Nazı Vatan haini?

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Bir bu eksikti :confused:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Burada da konuşabilirsin bir şey olmaz. Fikirlerini düzgünce belirtirsen kimse seni fişleyecek hareketlerde bulunamaz. Sen niye sürekli kendine AKP'li denmesinden korkuyorsun onu anlamıyorum. AKP'li değilsen zaten kendini savunma mekanizmasına geçmene gerek yok ki.
Malesef bu ülkede ben sağ budur dediğimde solcu ilan ediliyorum.
Solu eleştirince sağcı oluyorum.
Haklısın ama işte 2 iq zekalı insanlar var ve görüşü için linçleyen bir kitle var :)
Linç yapan tayfa yüzünden böyle oldum :)

Top Bottom