Korkmadım değil bu arada keşke nick kısmına ismimi yazmasaydımForumu komple silivriye aldircaksiniz
Çağrı paçayı ele verince konuyu değiştirme şekliKorkmadım değil bu arada keşke nick kısmına ismimi yazmasaydım
Sgsdkskdk çok iyi.Çağrı paçayı ele verince konuyu değiştirme şekli
bEnİmİki DAğA İyİ BEnCeSgsdkskdk çok iyi.
Bu arada bu havalar niye bu kadar sıcak kaç gündür
Bu konuyu anca bir arkadaşımla çay veya kahve eşliğinde konuşurum çünkü bu mesele yazı ile tartışılmaz bence.Bi' bu eksikti. Vatan haini de olduk.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada her kim bu kardeşinize saldırıyorsa, Türkiye'ye saldırıyor demektir. Her kim Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nı kötülüyorsa, aslında Türkiye'yi hedef alıyor demektir.
Ak Parti ve Cumhur İttifakını kötüleyenler Türkiye'yi de kötülemiş oluyormuş. Hükümet geçicidir, devlet bakidir. Ak Parti demek Türkiye demek değildir. Ak Parti bir partidir. Türkiye'yi, devleti kötüleyip saldırmak ne demek? Vatan haini demek. Ben bunu anladım.
Ve konuya dönersek:Bi' bu eksikti. Vatan haini de olduk.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada her kim bu kardeşinize saldırıyorsa, Türkiye'ye saldırıyor demektir. Her kim Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nı kötülüyorsa, aslında Türkiye'yi hedef alıyor demektir.
Ak Parti ve Cumhur İttifakını kötüleyenler Türkiye'yi de kötülemiş oluyormuş. Hükümet geçicidir, devlet bakidir. Ak Parti demek Türkiye demek değildir. Ak Parti bir partidir. Türkiye'yi, devleti kötüleyip saldırmak ne demek? Vatan haini demek. Ben bunu anladım.
Direk kimlik no yazsaydin kralKorkmadım değil bu arada keşke nick kısmına ismimi yazmasaydım