Neler Yeni

Kur'an'a Tekme Atan Öğrencilerin Cezası Belli Oldu

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Eğitim hakları elinden alınmış, örgün eğitim göremeyecekler.

Şahsi fikrim: Öğrenciye, dinin vecibelerine ve emanetlerine saygılı olmayı okulda öğretirsin, okuldan atarak değil. Şimdi belki bu çocuklar hayatları boyunca Kur'an'dan nefret edecekler. Engizisyon vari bir cezalandırma olmuş.

Bence kurandan yeterince nefret ediyorlarmış zaten. Bir yaptırım olması şarttı, daha sonra ellerinden alınan bu hakkı bence tekrardan edineceklerdir.

Maykıl

80+ Silver
İdam idam idaaam bence yaptıkları hatanın farkına varmicaklar aksine Kuran dan daha cok nefret edecekler

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Yerinde bir karar. Caydırıcı ceza verilmezse daha fazla böyle hadiselerle karşılaşabiliriz. Eğer o arkadaşlarla aynı sınıfta olsaydık ve böyle bir şey yapmış olsaydı elimden onu kimse alamazdı. Şöyle düşünülmesini istiyorum. Ben dinime aşık olan bir insanım. "Aşık" olduğunuz sevgiliniz ile beraberken birisinin ona durduk yere tekme attığını görünce vereceğiniz reaksiyon ve hissettikleriniz gibi düşünün. Bende aynı hissiyattan daha fazlasını yaşattı. Hiç kimse başka bir insanın inandığı din ile ne dalga geçebilir ne saygısızlık yapabilir. (Ben de olması gerektiği gibi dinlere saygılıyım. Çünkü herkes kendine uygun ve mantıklı gelen dini seçmiştir. )

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Disiplin cezası ve belli bir süre uzaklaştırma gibi cezalar olabilirdi. Bu ceza ağır olmuş. Beğeni almak için yapılan bu saçma hareketleri uzmanlar ve psikologlar araştırma konusu yapıyordur heralde. Marina Lonina adlı kız kankasına yapılan tecavüzü Periscope üzerinden canlı yayınlamıştı. Netflix'te belgeseli de var. Bu nasıl ruh halidir ki beğeni almak ve izlenmek için tecavüzü yayınlıyor.

Bura.K

80+ Silver
Bu ceza çok ağır olmamış mı sizce? En fazla Aileye para cezası+Okuldan atılma verebilirler idi ki Anayasanın 43. Maddesinin ihlali söz konusu. Çocuk Kendi isteğiyle Açık liseye geçer, geçmez orasını bilemeyiz. Ama direkt olarak Örgün Eğitim cezası bayağı ağır olmuş.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,661
İsim
Sarp Yılmaz
Eğitim hakları elinden alınmış, örgün eğitim göremeyecekler.

Şahsi fikrim: Öğrenciye, dinin vecibelerine ve emanetlerine saygılı olmayı okulda öğretirsin, okuldan atarak değil. Şimdi belki bu çocuklar hayatları boyunca Kur'an'dan nefret edecekler. Engizisyon vari bir cezalandırma olmuş.

yani yeni haberim oldu yanlış bir hareket bence müslüman değilsen bile bir dinin kutsal kitabına saygısızlık edemezsin ama katılıyorum okul hakkının elinden alarak bu durum düzeltilemez ona sorumluluk ve başka dinlere saygı duymayı hatta müslümanlığı anlatmalılar yoksa dediğin gibi hayatı boyunca nefret edebilir Kuran dan

Omnissiah

80+ Bronze
yanlış bir ceza. Eğitim anayasal bir haktır ve kimse bu hakkı o çocukların elinden alamaz. Hırsızlar hapse girmiyor ama bu çocuklar bir kitabı tekmeledi diye yaptırıma uğruyorlar.

Son düzenleme:

Coolpanda

80+ Silver
Az bile ceza verilmiş. Umarım birileri kamera arkasında fiziksel müdahalede bulunmuştur.
Disiplin uzaklaştırma vb. Cezalar yeterli olurdu kağıt bütününü tekmelediler diye hayatları bitti ayrıca bu çocuklar şuan islamdan, kurandan, insanlardan kısa bıyıklı adamın yahudilerden tiksindiği kadar tiksiniyor
O tekmeyi atıyorsa zaten tiksiniyordur kasmana gerek yok.

Bura.K

80+ Silver
Umarım birileri kamera arkasında fiziksel müdahalede bulunmuştur.
Evet, Türkiye'nin neden gelişmediğinin bir kanıtı daha. Şiddet meğimli kendi Dinini şiddetle savunan birisi. Elinizde olsa İdam edersiniz çocuğu. Aynısı başka bir Dinin Kutsal Kitabına yapılsa takmazsınız bile ama gel görki "Kutsal Değerlere Saygı" dersiniz. Acıyorum halinize. Yaşınız kaç? Büyük ihtimalle 14 yaşında aileniz tarafından kendinize İslam dayatılan bir kişisiniz.

Rulep

80+ Gold
Yaptıkları ağır bir şey yaptıklarını müslüman olmayanlar bile yapmaz bence Örgün eğitim belki bir tık fazla olabilir 1 sene örgün eğitim + 1 sene sınıf tekrar yapsalar yeterli olurdu bence

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Bence doğru karar atılmasalardı bir şey olmuyor zaten diyip devam ederlerdi.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
suriyelilerin ve pkklıların bile eğitim hakkı var bu ülkede bu çocuklara verilen bu ceza tamamen siyasidir çok yanlış bir ceza
ki çocuk diyoruz arkadaşlar daha liseliler herkesin lise döneminde aykırı zamanları olmuştur bu çocuklarınki de sosyal medya yüzünden yanlış ve aşırı bir şekilde olmuş
ÇOCUKLAR hata yaparlar önemli olan hatalarını anlamalarını sağlayıp doğru yola sevk etmek

Son düzenleme:
Top Bottom