Arama sonuçları: *

1. Çakıcı

Şifrelerinizi Nasıl Saklıyorsunuz?

Tabi ki Defter de...
  2. Çakıcı

Tanrı Sizce Var mıdır ?

Allah kuran da bir çok yerde Hiç akıl etmez misiniz diyor, Akıl sahibi olanlar için ibretler vardır diyor... Akıllı adamlarız o zaman (:
  3. Çakıcı

Tanrı Sizce Var mıdır ?

Elbette vardır (: Çünkü O ''oldurandır'' O olmadan ''olma'' diye bir şey olmaz. Hayatın ve her türlü yaşamın kaynağıdır. O sadece ol der ve ne dilediyse olur. Ruhlarımızı ve bedenlerimizi O oldurdu dönüşümüz sadece ona olacaktır. Allah imandan ayırmasın (:
  4. Çakıcı

Flash bellek önerisi

Samsung fit plus kullanıyorum memnunum. https://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-samsung-32-gb-fit-plus-muf-32ab-apc-fiyati,352463411.html
  5. Çakıcı

Kedi Sahiplenmek hk.

Hayvan sever bir dostunuza bırakmanız şart. Evde tek başına yapamazlar, hiç bir şey olmasa bile strese girerler terk edildiklerini düşünürler.
  6. Çakıcı

Bilgisayar / Ofis Sandalye Önerisi

Dekorstilim sitesine bakın.
  7. Çakıcı

Dine inanmayan arkadaşın olması

Değiştirecem (:
  8. Çakıcı

Dine inanmayan arkadaşın olması

Ben olsam görüşmeyi keserdim. Bu insan Allah'ın sevmediği bir insan onun sevmediğini ben niye seveyim.
  9. Çakıcı

Türkiye de Türk'ler Irkçı mı?

Bu propaganda değil Öz eleştiri
  10. Çakıcı

Buna siz mi karar veriyorsunuz?
  11. Çakıcı

SADECE GÖRDÜKLERİMİ ŞAHİT OLDUKLARIMI TARAFSIZCA YAZMAK İSTEDİM. Kürtler Türkiye de azınlık değildir. Kanunlara göre Müslüman olmayanlar Rum, Ermeni, Yahudi vs...azınlıktır. Kurtuluş savaşında Türkler, Lazlar, Çerkesler... kadar olmasa da savaşmışlardır. Çevre ülkelerde yaşayan Kürtler ( İran...
  12. Çakıcı

Kilo verme önerileri

Çok tutan bir kitap var, profesör Canan Karatay'ın kitabı. İsmi Karatay Diyeti. PDF olarak ta indirebilirsin.
  13. Çakıcı

Arkadaşlar bildiğiniz internet kısıtlama programı varmı?

Bu işini görür, ister kısıtla istersen de blokla.
  14. Çakıcı

Kur-an'da Böyle Bir Madde Varmı ?

Duyamazsın zaten (:
  15. Çakıcı

Böyle bir ayet Kuran'ın ruhuna ters.
  16. Çakıcı

Yok öyle bir kaçış yolu! Her ne şekilde olursa olsun İnanmayanlar, inanmış gibi görünenler ve Allah'a ortak koşanlar cehennemliktir.
  17. Çakıcı

Garantiyi nasıl aktif edebilirim?

Garanti belgesinde garanti hizmeti veren firmanın adı, telefonu ve e-mail adresi yazar dikkatli bak.
  18. Çakıcı

İnternet aboneliği yaptıracağım Sizce Hangi kurumdan Almalıyım.?

Baktım kocaeli Gebze de var ama Mimarsinan da yok malesef.
  19. Çakıcı

İnternet aboneliği yaptıracağım Sizce Hangi kurumdan Almalıyım.?

Kablonet altyapısı varsa zaten biliyorsundur hiç kaçırma.
  20. Çakıcı

Sürekli Technopat hakkında konu açılması hakkında

Donanım Arşivi biraz da ihtiyaçtan doğan bir forum bence. Sorununuzu Google'a yazıyorsunuz yakın zamanda çözüm aranmış konular malum sitede bulunuyor, diğerlerine bakıyorsunuz 3 yıl 5 yıl öncesine hata 8-10 yıl öncesine ait.
Top Bottom