Neler Yeni

Dine inanmayan arkadaşın olması

Mehmet Anıl

80+ Silver
Seninle saçma sapan tartışıp vakit kaybetmek istemiyorum eğer hayatımda olan bir insan olsaydın seve seve seninle yüz yüze tartışırdım ama öyle birisi değilsin. Bu arada kışkırtıcı dil tam bir müslümana göre 👏🏻👏🏻 Benim amacım insanları dinden çıkarmak falan değil doğru neyse onu söylüyorum eğer insanları dinden çıkarmak gibi bir amacım olsaydı biraz önce cevaba galiba ve yanlış hatırlıyor olabilirim i eklemezdim insanları direk yönlendirirdim.
tevbe 5 i atip AlIn,BaK kuranda kafirleri öldürün yaziyor diyen ben drgildim

Impe

80+ Silver
Seninle saçma sapan tartışıp vakit kaybetmek istemiyorum eğer hayatımda olan bir insan olsaydın seve seve seninle yüz yüze tartışırdım ama öyle birisi değilsin. Bu arada kışkırtıcı dil tam bir müslümana göre 👏🏻👏🏻 Benim amacım insanları dinden çıkarmak falan değil doğru neyse onu söylüyorum eğer insanları dinden çıkarmak gibi bir amacım olsaydı biraz önce cevaba galiba ve yanlış hatırlıyor olabilirim i eklemezdim insanları direk yönlendirirdim.
Müslümanlara laf edebilirsin ama islama asla

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Arkadaşım Allah'a ve Dine inanmıyor onunla arkadaş olmak kötü bir şey mi?
Ben olsam görüşmeyi keserdim. Bu insan Allah'ın sevmediği bir insan onun sevmediğini ben niye seveyim.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
tabii ki de hayır, benim çevremde çok ateist arkadaşım var ben Müslüman'ım ve arkadaşlarımızla oturup din hakkında tartışmalar yapıyoruz ve çok büyük keyif alıyoruz ve kimse birbirini kırmıyor ne olursan ol önce karşındakini kırmamayı bileceksin ve karşındaki insan da sana aynı özeni gösterecek eğer göstermiyorsa zaten o ortamdan ayrılacaksın. Kim olursa olsun seviyeli arkadaşlar edinirsen bir sorun yaşamazsın
Keşke herkes böyle düzgünce tartışsa dinde.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
tabii ki de hayır, benim çevremde çok ateist arkadaşım var ben Müslüman'ım ve arkadaşlarımızla oturup din hakkında tartışmalar yapıyoruz ve çok büyük keyif alıyoruz ve kimse birbirini kırmıyor ne olursan ol önce karşındakini kırmamayı bileceksin ve karşındaki insan da sana aynı özeni gösterecek eğer göstermiyorsa zaten o ortamdan ayrılacaksın. Kim olursa olsun seviyeli arkadaşlar edinirsen bir sorun yaşamazsın
Hacı noktayı koydu

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Arkadaşım Allah'a ve Dine inanmıyor onunla arkadaş olmak kötü bir şey mi?
İnsanların düşünce ve yaptıklarından ziyade onun insanlığına inmeliyiz.
Ateist olabilir ama özünde çoğu müslümandan iyi olabilir.
İnancı onu bağlar
bir insan sadece kendi menfaatini düşünüyorsa sürekli yalan söylüyorsa çevresine zararı varsa mesafeli davranılmalı
Yoksa ateistmiş deistmiş eşcinsellmiş hristiyanmış hiçbir önemi yok insanın özüne inmeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,766
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom