Neler Yeni

Dine inanmayan arkadaşın olması

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Yok yok değilim şuan saçma bir düşünceydi Müslüman olmama sebebim de şey idi bilmediğim bir şere inanıyordum araştırmadan saçma geliyordu o yüzden okuma kararı aldım
Abin olarak sana bir tavsiye veriyim istediğin kadar araştır dine inanmasan da en sonunda bu iş bing bang dediğimiz olaya bağlanıyor er yada geç bing bang teorisi, bilim adamlarının yeni teorileriyle yavaş yavaş çürüse de öne sürülen tüm teoriler başlangıcı yani bing bang dediğimiz olayı bir enerjiye bağlıyor ve bu durum kendi kendine var oldu tezini çürütüyor bir enerji boşalması oldu ve dünya oldu diyelim peki bu enerjiyi oraya kim koydu? ve bunun cevabını hiçbir evrimci bilim adamı veremez kimse veremez.
Ve bence bir yaratıcının varlığı daha baskın bir düşüncedir ve delil olarak görene dünya da bir ağaç bile delil olabilir.
İyi geceler kardeşim dediklerimi düşün düzgünce de oku fazla detaylara inme ben indim allaha şükür iyiyim ama kafayı sıyıranlar var.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Abin olarak sana bir tavsiye veriyim istediğin kadar araştır dine inanmasan da en sonunda bu iş bing bang dediğimiz olaya bağlanıyor er yada geç bing bang teorisi, bilim adamlarının yeni teorileriyle yavaş yavaş çürüse de öne sürülen tüm teoriler başlangıcı yani bing bang dediğimiz olayı bir enerjiye bağlıyor ve bu durum kendi kendine var oldu tezini çürütüyor bir enerji boşalması oldu ve dünya oldu diyelim peki bu enerjiyi oraya kim koydu? ve bunun cevabını hiçbir evrimci bilim adamı veremez kimse veremez.
Ve bence bir yaratıcının varlığı daha baskın bir düşüncedir ve delil olarak görene dünya da bir ağaç bile delil olabilir.
İyi geceler kardeşim dediklerimi düşün düzgünce de oku fazla detaylara inme ben indim allaha şükür iyiyim ama kafayı sıyıranlar var.
Abdullah abinin Instagram hikayesinden aldığınıda söyleseydin. Neyse en azından bilgilendirme olmuş.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Abdullah abinin Instagram hikayesinden aldığınıda söyleseydin. Neyse en azından bilgilendirme olmuş.
Dostum bu konuyu ben önceden biliyordum ama mantıklı şekilde özetlemiş abdullah abim o yüzden kullandım.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Öyleyse iyi. Ne biliyim tıpatıp aynı yazı olunca. :)
Aynısı değil be :) değiştirerek yazdım biraz arakdaşa daha açıklayıcı olur yaşı küçük yoksa farklı dilde açıklasam anlamazdı iyi geceler.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Helal olsun herkese arkadaşın sorusu 1 cümleyle cevaplamak varken 25 sayfa yapmışız.
Bu arada 2 kişinin ateistlik ya da islamiyeti savunması çok mantıksız
Görüyorumki çoğu 14 yaşlarında çocuklar
Açıp incili kuranı zeburu okuyan kaç kişi var
Aristodan sokratesten okuyan kaç kişi var
Herkes kendi uydurduğu basit bahanelere tutunuyor maalesef.
Ne olursanız olun okuyun arkadaşlar başkalarına tavsiye vermeden önce okuyun.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kardeşşim, çaya şeker atıyosun ve karıştırıyorsun, ne oldu ? Tatlı oldu ama göremiyorsun yine de inanıyorsun.

O zamaaan Allah ada inanacan kardeşim bu koca kahinatı yaratmış.

Bence gayet mantıklı bir örnek :D. Via: Aykut elmasın bir vine kesiti.

Top Bottom