Impe
80+ Silver
Tmm saol merakımı giderdininanıyorum elhamdülillah müslümanım kardeşim
Tmm saol merakımı giderdininanıyorum elhamdülillah müslümanım kardeşim
Benim çok ateis deist arkadaşlarım vardı. Bir kere din konusu açıldı baktım her taraf kötü etkilendi arkadaşlığımıza zarar verdi o gün bugündür farklı dine mensup insanlarla din muhabbeti yapmam.Arkadaşım Allah'a ve Dine inanmıyor onunla arkadaş olmak kötü bir şey mi?
Kötü bir şey tabii ki eğer kafa dengi biriyse normal arkadaş gibi takılırsın ne zararı olacak.Benim çok ateis deist arkadaşlarım vardı. Bir kere din konusu açıldı baktım her taraf kötü etkilendi arkadaşlığımıza zarar verdi o gün bugündür farklı dine mensup insanlarla din muhabbeti yapmam.
aga ekran kartı niye rx550 ? o sisteme olmamış sankiBen olsam görüşmeyi keserdim. Bu insan Allah'ın sevmediği bir insan onun sevmediğini ben niye seveyim.
Ateistler ile olmayın demiyorKuranda yahudiler veya hristiyanlarla dost olmayın yazıyordu galiba yanlış hatırlıyor olabilirm
Evet sadece ateistler değil daha yüzlerce inanışa sahip insanlar da geçmiyor. Ayet maide 51 galiba emin değilimAteistler ile olmayın demiyor
Ben ateisttim 9. Sınıfta şuan neyim bilmiyorum kuranın mealini okuyacağım en yakın zamandaEvet sadece ateistler değil daha yüzlerce inanışa sahip insanlar da geçmiyor. Ayet maide 51 galiba emin değilim
Oku kardeşim okuBen ateisttim 9. Sınıfta şuan neyim bilmiyorum kuranın mealini okuyacağım en yakın zamanda
Kardeşim neden ateistsin o yaşta daha kuranı bile okumamışsın özelden yazarsan kafanda soru vesaire varsa çözüm bulalım.Ben ateisttim 9. Sınıfta şuan neyim bilmiyorum kuranın mealini okuyacağım en yakın zamanda
Demin aşağıdaydım 2 arkadaş vardı birisi gece 3 te cinler çıkıyor incir ağaçlarına yaklaşırsan seni taşlarlar falan dediOku kardeşim oku
Yok yok değilim şuan saçma bir düşünceydi Müslüman olmama sebebim de şey idi bilmediğim bir şere inanıyordum araştırmadan saçma geliyordu o yüzden okuma kararı aldımKardeşim neden ateistsin o yaşta daha kuranı bile okumamışsın özelden yazarsan kafanda soru vesaire varsa çözüm bulalım.
Genelde senin yaşında insanlar ateist olayım havalı olayım kafasında sende öyle değilsindir umarım.