Neler Yeni

Dine inanmayan arkadaşın olması

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Arkadaşım Allah'a ve Dine inanmıyor onunla arkadaş olmak kötü bir şey mi?
Benim çok ateis deist arkadaşlarım vardı. Bir kere din konusu açıldı baktım her taraf kötü etkilendi arkadaşlığımıza zarar verdi o gün bugündür farklı dine mensup insanlarla din muhabbeti yapmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim çok ateis deist arkadaşlarım vardı. Bir kere din konusu açıldı baktım her taraf kötü etkilendi arkadaşlığımıza zarar verdi o gün bugündür farklı dine mensup insanlarla din muhabbeti yapmam.
Kötü bir şey tabii ki eğer kafa dengi biriyse normal arkadaş gibi takılırsın ne zararı olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yiğit Cihan

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Ben ateisttim 9. Sınıfta şuan neyim bilmiyorum kuranın mealini okuyacağım en yakın zamanda
Kardeşim neden ateistsin o yaşta daha kuranı bile okumamışsın özelden yazarsan kafanda soru vesaire varsa çözüm bulalım.
Genelde senin yaşında insanlar ateist olayım havalı olayım kafasında sende öyle değilsindir umarım.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Kardeşim neden ateistsin o yaşta daha kuranı bile okumamışsın özelden yazarsan kafanda soru vesaire varsa çözüm bulalım.
Genelde senin yaşında insanlar ateist olayım havalı olayım kafasında sende öyle değilsindir umarım.
Yok yok değilim şuan saçma bir düşünceydi Müslüman olmama sebebim de şey idi bilmediğim bir şere inanıyordum araştırmadan saçma geliyordu o yüzden okuma kararı aldım

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Din Dil Irk Cinsiyeti yapmak kötğdğr

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar gece 3 te cinlerin çıkması ve incir ağaçlarına yaklaşırsak taşlamaları gerçek mi

Top Bottom