Neler Yeni

Dine inanmayan arkadaşın olması

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
tabii ki de hayır, benim çevremde çok ateist arkadaşım var ben Müslüman'ım ve arkadaşlarımızla oturup din hakkında tartışmalar yapıyoruz ve çok büyük keyif alıyoruz ve kimse birbirini kırmıyor ne olursan ol önce karşındakini kırmamayı bileceksin ve karşındaki insan da sana aynı özeni gösterecek eğer göstermiyorsa zaten o ortamdan ayrılacaksın. Kim olursa olsun seviyeli arkadaşlar edinirsen bir sorun yaşamazsın

Mehmet Anıl

80+ Silver
Kuranda yahudiler veya hristiyanlarla dost olmayın yazıyordu galiba yanlış hatırlıyor olabilirm
kardeşim hâla bos yapiyorsun niye önceki konu da bana dönmesin yemedi degilmi bilmeyenleri dindsn çikarmakmi amacin

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Benim dinim bana senin dinin sana de geç kendinden farklı bir dindeki insanlar ile din muhabbetine girme çünkü gereksiz. boş yere birbirinizin kalbini kırmaya gerek yok.

Mergen

80+ Bronze
Dinine bağlı bir Müslüman olarak söylüyorum.Eğer iyi bir karaktere sahipse, sana ve dinine saygı duyuyorsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

kardeşim hâla bos yapiyorsun niye önceki konu da bana dönmesin yemedi degilmi bilmeyenleri dindsn çikarmakmi amacin
Seninle saçma sapan tartışıp vakit kaybetmek istemiyorum eğer hayatımda olan bir insan olsaydın seve seve seninle yüz yüze tartışırdım ama öyle birisi değilsin. Bu arada kışkırtıcı dil tam bir müslümana göre 👏🏻👏🏻 Benim amacım insanları dinden çıkarmak falan değil doğru neyse onu söylüyorum eğer insanları dinden çıkarmak gibi bir amacım olsaydı biraz önce cevaba galiba ve yanlış hatırlıyor olabilirim i eklemezdim insanları direk yönlendirirdim.

Impe

80+ Silver
tabii ki de hayır, benim çevremde çok ateist arkadaşım var ben Müslüman'ım ve arkadaşlarımızla oturup din hakkında tartışmalar yapıyoruz ve çok büyük keyif alıyoruz ve kimse birbirini kırmıyor ne olursan ol önce karşındakini kırmamayı bileceksin ve karşındaki insan da sana aynı özeni gösterecek eğer göstermiyorsa zaten o ortamdan ayrılacaksın. Kim olursa olsun seviyeli arkadaşlar edinirsen bir sorun yaşamazsın
Oo abdullah abi adamsin hg

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Dinden çıkarılmak söz konusu mu internnete görmüştüm
öyle bir şey olsaydı Fatih Sultan Mehmet Han balkanları aldığında baskı yapanlara verilecek ceza için ferman çıkarttırmazdı.

Top Bottom