kardeşim hâla bos yapiyorsun niye önceki konu da bana dönmesin yemedi degilmi bilmeyenleri dindsn çikarmakmi amacinKuranda yahudiler veya hristiyanlarla dost olmayın yazıyordu galiba yanlış hatırlıyor olabilirm
Öyle bir şey söz konusu değil. İddiası olan kanıtlarını sunsun.Dinden çıkarılmak söz konusu mu internnete görmüştüm
dini açıdan demiyorum ben dinsiz olsun iyi olsun sıkıntı olmaz ama öyle kişiler genellikle gece hayatında dolaşıyor sende peşinden gidersen aileni üzebilirsin , dini açıdan konuşmuyorumBi ara aklımı dinden çıkartmaya yönelik çekmişti konuşurken ucundan![]()
hayatları yalan onların , yani arkadaş olmak sana kalmışArkadaşım Allah'a ve Dine inanmıyor onunla arkadaş olmak kötü bir şey mi?
Kesinlikle yanlış biliyorsun.Kuranda yahudiler veya hristiyanlarla dost olmayın yazıyordu galiba yanlış hatırlıyor olabilirm
Seninle saçma sapan tartışıp vakit kaybetmek istemiyorum eğer hayatımda olan bir insan olsaydın seve seve seninle yüz yüze tartışırdım ama öyle birisi değilsin. Bu arada kışkırtıcı dil tam bir müslümana görekardeşim hâla bos yapiyorsun niye önceki konu da bana dönmesin yemedi degilmi bilmeyenleri dindsn çikarmakmi amacin
Oo abdullah abi adamsin hgtabii ki de hayır, benim çevremde çok ateist arkadaşım var ben Müslüman'ım ve arkadaşlarımızla oturup din hakkında tartışmalar yapıyoruz ve çok büyük keyif alıyoruz ve kimse birbirini kırmıyor ne olursan ol önce karşındakini kırmamayı bileceksin ve karşındaki insan da sana aynı özeni gösterecek eğer göstermiyorsa zaten o ortamdan ayrılacaksın. Kim olursa olsun seviyeli arkadaşlar edinirsen bir sorun yaşamazsın
öyle bir şey olsaydı Fatih Sultan Mehmet Han balkanları aldığında baskı yapanlara verilecek ceza için ferman çıkarttırmazdı.Dinden çıkarılmak söz konusu mu internnete görmüştüm