Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Birisini kibarca nasıl reddedebilirim?

Daha önce hiç böyle durum yaşamadım ama okula gidiyorsan veya yaşamıyorsan derslerime/işlerime önem veriyorum o yüzden sosyal medya giremiyorum, ilişki istemiyorum diyebilirsen. Veya ne bileyim mesajlarını cevaplama çok geç cevapla kusura bakma sessizdeydi oyun oynuyordum/çalışıyordum/ders...
  2. BarbaraPalvin

Her din yanlış bizimki mi doğru?

Özelden bana atma şansınız var mı? Merak ettim.
  3. BarbaraPalvin

Ortak NETFLİX HESABİ alcak var mı?

Diğer ayın 10'unda üyeliğim bitiyor. O zamana kadar boş yer olursa gelirim.
  4. BarbaraPalvin

VALORANT HESABIM NE KADAR EDER

300'e falan gider
  5. BarbaraPalvin

Rapor nasıl , nerden alınır

Aynen arkadaş doğru demiş. Veliniz dilekçe yazıp idareye teslim de edebilir. Özürlüye çeviriyorlar.
  6. BarbaraPalvin

aldığım her kulaklık bozuluyo sizde de öyle mi

50 TL'ye alınan kulaklık tabii götürmez. 1.5, 2 sene önce Tronsmart Sono markalı kulaklığı aldım maşallah hala ilk günki gibi. (Yazın ortalama 12 kışın ortalama günlük 5 saat takıyorum)
  7. BarbaraPalvin

Rapor nasıl , nerden alınır

Yanlış bilgi. Sağlık ocaklarının rapor verme yetkisi daha yüksektir. Hastane zorlasa 3 gün rapor verebilirken sağlık ocağı 1 ay bile rapor verebilir. Ayrıca velisiz de vereceklerini sanmıyorum.
  8. BarbaraPalvin

Okulda yaşadığım sıkıntılar

Aynısı başıma geldi. Lise 2. Sınıfta edebiyatçımız (ayrıca sınıf hocamız) her ağzımı açmamda beni azarlıyordu. Sınıfta disiplinlik olan mı (kavga,okula çakmak getirme,tavana nar ekşisi fırlatma,telefon yakalama) dersin, sınıfı kaynatan mı dersin kimseye bir şey demiyordu hatta onları çok...
  9. BarbaraPalvin

(TERMAL MACUN) Arkadaşlar çok az sürün ben biraz abartmışım makine açılmadı

Bence bu adam termal macunu sürüp fan falan takmadan çalıştırdı sistemini
  10. BarbaraPalvin

Türk Gençleri Dinsizleşiyor

LGBT için saygı duymuyorum fakat bu aralar dinle ilgili kafamda soru işaretleri var. İncil, kuran okuyup çevremdeki bilgin kişilerle konuşuyorum. Kendime zaten müslüman diyemem. Namazları düzenli kılamıyorum, ağzımdan istemli istemsiz kötü söz,argo,küfür çıkıyor. Düzenli olarak kuran...
  11. BarbaraPalvin

Uyumaktan Korkuyorum

Artık Taylır dörden var:cool:
  12. BarbaraPalvin

Uyumaktan Korkuyorum

Aç bir daha izle filmi. Yoksa zihnin aynı şeyleri düşünmeye devam eder. Belki filmin korkunç olmadığını anlarsın.
  13. BarbaraPalvin

Uyumaktan Korkuyorum

Şuan ben de öyleyim dediğim gibi korku filmi ne olursa olsun izlerken bile uyuya kaldığımı hatırlıyorum. Ya olgunlaştım ya da zihnim alıştı bunlara.
  14. BarbaraPalvin

Uyumaktan Korkuyorum

Aynı sorun bende de vardı. Gözlerim yorgunluktan kapanana kadar uyuyamıyordum. Ses falan duyuyordum (tabii o aralar yaş 13-14 falan). Sonrasında yazın çalışmaya başladım, korku filmleri videolarına ara verdim. Önceden 2-3'e kadar uyuyamazdım çalışınca 11de uykum geliyordu bende yatıyordum. Bu...
  15. BarbaraPalvin

Steam den ufak ikramiye

Kasayı pazarda sat. Ardından en çok satılan skinleri bynogame gibi siteler üzerinden sat. Biraz para kaybın olur ama anca böyle çevirebilirsin.
  16. BarbaraPalvin

Babaannemi dolandırdım

Muhtemelen öyledir.
  17. BarbaraPalvin

Babaannemi dolandırdım

Gerçekten seviyeleriniz bu kadar mı düşük anlamıyorum. Ne olursa olsun bana market için olsun başka bir şey almak için olsun verilen paranın hem fişini hem de 5 kuruş bile olsa para üstünü getiriyorum. Ama sizin gibiler emeklilik için gün saymış o kadar zaman çalışmış yaşlı başlı insanların...
  18. BarbaraPalvin

Playstation ve İnternet Cafeye gidenler saatlik ücret ne kadar?

Amasya/Merkez GTX 1070 var işlemciyi hatırlamıyorum. Bütün ekipmanlar Gamepower. Gamepower Blue Switch klavye. Gamepower 144/165HZ curved 27inç monitör. Gamepower RGB kulaklık. Mouse olarak gerçekten çok kötü bir tercih yapmışlar. Hem çok ağır hemde çok adi. O yüzden kendi mouseumu götürüp...
  19. BarbaraPalvin

16 Yaşındayım nasıl para kazanabilirim.

İkisi bir arada yürümez. Öğlen 4'de eve gelsen direkt işe gitsen minimum işten 10'da çıkacaksın ki adam gibi para kazanasın. Sonrasında eve geleceksin saat 11 banyonu yapıp uyuyacaksın. Bu seferde derse vakit kalmıyor. Ya biraz derslere çalışıp bursluluk sınavını kazanacaksın(az da olsa eline...
Top Bottom