BarbaraPalvin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Muhtemelen öyledir.12 13 yaşında zaten ya
Muhtemelen öyledir.12 13 yaşında zaten ya
Tamam kararımı verdim gidip 100 de kendimden verdim diycem bi 100 TL daha istiycem teşekkürler yardımlarınız için.
Belki fazla vermeyi kendi seçmiştir.800 TL verdi olum bana düzgün bir tuşlu telefon al diye ben de 350 TL ye Samsung bir telefon bulabildim kolay kolay yokta artık tuşlu telefonlar, 450 TL yi de cebe atım,
Azıcık vicdan azabı çekiyorum sanki cüzdanımdaki 450 TL başkasının parasıymış sanki o para benim değilmiş gibi hissediyorum bu vicdan azabından nasıl kurtulurum.
Keske ilk basta Annane 450 TL'ye bi telefon var bu olurmu deseydiniz sanırsam olur diyecekti.800 TL verdi olum bana düzgün bir tuşlu telefon al diye ben de 350 TL ye Samsung bir telefon bulabildim kolay kolay yokta artık tuşlu telefonlar, 450 TL yi de cebe atım,
Azıcık vicdan azabı çekiyorum sanki cüzdanımdaki 450 TL başkasının parasıymış sanki o para benim değilmiş gibi hissediyorum bu vicdan azabından nasıl kurtulurum.
450TL sana göre düşük mü? Bana göre çok para da.İnsanların yaşlılığından, bilgisizliğinden fayda sağlamak doğru değil. 450 lira için değer mi yani? Bu kadar mı düşüksünüz?
Düşük. 450 lirayla 2 teneke yağ bile alınmıyor artık.450TL sana göre düşük mü? Bana göre çok para da.
450 lirayla hırsızlık yapmaya değecek ne yapabilirsin cidden? Asgari ücretli biri bile sadece 2 iş gününde bunun 100TL üstünü yani 550TL kazanabiliyor.450TL sana göre düşük mü? Bana göre çok para da.