Babaannemi dolandırdım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Küçük büyüğü .....
Lafını sen resmen canlandırıyorsun bu arada bu tam tersi bi söz ama sen nineni ters çevirmişin ztn
Tamam kararımı verdim gidip 100 de kendimden verdim diycem bi 100 TL daha istiycem teşekkürler yardımlarınız için.

800 TL verdi olum bana düzgün bir tuşlu telefon al diye ben de 350 TL ye Samsung bir telefon bulabildim kolay kolay yokta artık tuşlu telefonlar, 450 TL yi de cebe atım,
Azıcık vicdan azabı çekiyorum sanki cüzdanımdaki 450 TL başkasının parasıymış sanki o para benim değilmiş gibi hissediyorum bu vicdan azabından nasıl kurtulurum.
Belki fazla vermeyi kendi seçmiştir.

800 TL verdi olum bana düzgün bir tuşlu telefon al diye ben de 350 TL ye Samsung bir telefon bulabildim kolay kolay yokta artık tuşlu telefonlar, 450 TL yi de cebe atım,
Azıcık vicdan azabı çekiyorum sanki cüzdanımdaki 450 TL başkasının parasıymış sanki o para benim değilmiş gibi hissediyorum bu vicdan azabından nasıl kurtulurum.
Keske ilk basta Annane 450 TL'ye bi telefon var bu olurmu deseydiniz sanırsam olur diyecekti.

Dolandırıcı hırsız pis adam ıyy :sick::sick: Çapulcu 🤮🤮🥴🥴🤐🤐🤧🤧😷😷🤒🤒

camdan atla sevap işlersin dünya bir mikroptan kurtulur ıyyy(ciddi bu arada bak tamamen iğrenç şeyler yapıp sevap işliyorsun olaya bak 😃) 🤮🤮🤮🤮🤮 dolandırıcı hırsız 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤧🤧🤧🤒🤒

İnsanların yaşlılığından, bilgisizliğinden fayda sağlamak doğru değil. 450 lira için değer mi yani? Bu kadar mı düşüksünüz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri