Arama sonuçları: *

1. Bermud4

F/P halısaha ayakkabısı önerisi verir misiniz?

Teşekkürler dostlar :love:
  2. Bermud4

43 1602876003 Dikkate alıcam teşekkür ederim. Benim için şıklıgın hiç önemi yok ya bana güzel oyun oynatsın yeterli cok da pahalı istemiyorum butcemı asamam umarım uygun ındırımde falan bulabılırım.
  3. Bermud4

teşekkürler ama giyimde 2. el alınmaz ya hele bu pandemide hiç alınmaz.
  4. Bermud4

Soru başlıkta arkadaşlar. Fiyat aralığı vermek gerekirse 50-150 tl arası. Şimdiden teşekkürler.
  5. Bermud4

ATM 12 tane 50TL alır mı?

Bazı paralarda oluyor duzeltip farklı farklı dene hıc olmazsa parayı degıstır.
  6. Bermud4

PC için güzel arkaplan fotoğrafı bulma

Forumda açılan konular var oradan bulabilirsin güzel duvarkağıtları atıyorlar.
  7. Bermud4

Driverlerim Yuklumu nereden bakarım?

Başlat düğmesine sağ tıkla aygıt yöneticisine gir.
  8. Bermud4

Kardeşim sürekli Valorant'ı silip duruyor ne yapabilirim?

Bence oturum aç. İki tane oturum olsun sen kendi oturumuna şifre koy. O kendi oturumunda istediğini yapsın.
  9. Bermud4

Ailem (Babam) beni sevmiyor

Şahsen kendi istediğini yapmanı tebrik ettim. Sonuçta hayatına bir zamandan sonra onsuz devam edeceksin mesela evden ayrılıp kendi hayatını kurduğun zaman. Sevmediğin işi yapmak zulüm olur. Hayatta 2 şey önemli biri eş diğeri iş. Sen sevdiğin işi yapmaya kararlısın ama eşini seçememişsin.8 ay...
  10. Bermud4

oyunlarda sensitivitym cok yüksek düşüremıyorum

DPI değiştirmene gerek yok. Sen kendine göre uygun olan rahat ettiğin DPI kullan herkes aynısını kullancak diye bir şey yok ve oyun içinden ayarlaman lazım mouse hassasiyetini. Mesela valorantta farklı lolde farklı mouse hassasiyeti kullanıyorum.
  11. Bermud4

İzinsiz ses kaydı davası

Siber suçlara ihbar et önce bence. Daha kolay belki çözülür sorun.
  12. Bermud4

Yeni sistemin için fiyat tahmini

Aslında kesin gözüyle bakıyorum 2060lı sistem geleceğine. Yeni 3000 serisi tanıtıldı ve daha dün INNO3D 2060 super twin indirime girmişti. Yani stoktaki 2000 serisini bitirmeye çalışıyorlar buda güzel fırsat. Hem Abdullah iyi bir indirimle 2060 lı güzel sistem dimiş olur hemde satıcı firma...
  13. Bermud4

Yeni sistemin için fiyat tahmini

RTX2000 serisinden bir sistem gelecek bence 2060 veya 2060 superli sistem gelebilir özellikle yükseltmeye açık olan. İşlemci zaten rayzen olcak muhtemelen 3500 veya 3500x li gelir buda yükseltmeye açık olur. Fiyatın 5.500 binden 3500 ve 2060 lı sistem geleceğini düşünüyorum. Çünkü çok uğraşıyor...
  14. Bermud4

Dolar ile ilgili sorum..

40 dolarla çok bir kar edemezsin. O yüzden bence boşver. Söylemek istemiyorum ama İstanbul depremi gerçekleşirse dovizler fırlar :(
  15. Bermud4

Laptop ekranı başka laptoba uyum sağlar mı? Detaylar aşağıda.

Tamamdır eyvalalh dostum.
  16. Bermud4

O zaman bir bilgisayarcıya götürüp göstermek lazım.
  17. Bermud4

Arkadaşın compaq laptopun ekranı kırılmış. Bendede compaq taptop ekranı var. İkiside eski laptop benimkinin markasını bilmiyorum ama birbirine benziyor uyum sağlar mı sizce?
  18. Bermud4

Önceki kopyaladığım(ctrl+c) şeyleri görebilir miyim?

Mesela bir kaç gün önce kopyaladığım bir şeyi görmem mümkünmüdür? Bunu kaydeden log, günlük falan varmıdır? Win10 için böyle bir şey varsa güzel olur şu an ihtiyacım var.
  19. Bermud4

rx 5700 xt drop sorunu

Bende 5700xt kullanıyorum. En güncel sürümü opsiyonel olan eğer onu diyorsan ve onda droplar oluyor. Sen ddu ile ekran kartı driverını kaldırıp 20.4.2 whql olan driverı kur sorun çözülür.
Top Bottom