Neler Yeni

Ailem (Babam) beni sevmiyor

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Arkadaşlar merhaba ailede genel olarak sevilmiyorum biraz sebepleri ise sadece ve sadece notlarım abim tıp okuyor o yüzden benden beklentileri yüksek ve beni zorla mf okutmaya çalıştılar fakat ben kabul etmedim ve kendş sevdiğim bölüm olan tm yi seçtim burdan sonra işler çok kızıştı edebiyattan kaldım ve yarın edebiyat sınavım var bugün babam beni geçemezsem mf seçtirmekle tehdit etti ve olay sadece buda değil küçüklüğümden beri psikolojik şiddetle gördüğümü hissediyorum tamam çok başarılı bir öğrenci değilim sms geçerkten bir baba ile oğlunun arasını sadece bu bozabilir mi bir kere evden kaçmıştım yine aynı olaylar 9. Sınıftaydım babamın telefonu bozuldu ve benim telefonumu aldı ama ben o sıralar sevgilim tarafından aldatılmış okula alışamamış ve tüm arkadaşlıkları sanal ortamdan olan biriydim ve bu gerçekten çok canımı yaktı son zamanlarda yine aynısı oluyor konuşacak kimsem yok 8 aylık sevgilim benden ayrıldı ve ara sıra yazıyor ve kafamı çok karışıyor geçerkten hala kendisini deli gibi seviyorum bunu bildiğini bile bile neden bunu yapıyor anlamıyorum hala seviyor mu diye düşünüyorum ama ihtimal verip kendimizi boş yere üzmek istemiyorum BOĞULUYORUM

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Arkadaşlar merhaba ailede genel olarak sevilmiyorum biraz sebepleri ise sadece ve sadece notlarım abim tıp okuyor o yüzden benden beklentileri yüksek ve beni zorla mf okutmaya çalıştılar fakat ben kabul etmedim ve kendş sevdiğim bölüm olan tm yi seçtim burdan sonra işler çok kızıştı edebiyattan kaldım ve yarın edebiyat sınavım var bugün babam beni geçemezsem mf seçtirmekle tehdit etti ve olay sadece buda değil küçüklüğümden beri psikolojik şiddetle gördüğümü hissediyorum tamam çok başarılı bir öğrenci değilim sms geçerkten bir baba ile oğlunun arasını sadece bu bozabilir mi bir kere evden kaçmıştım yine aynı olaylar 9. Sınıftaydım babamın telefonu bozuldu ve benim telefonumu aldı ama ben o sıralar sevgilim tarafından aldatılmış okula alışamamış ve tüm arkadaşlıkları sanal ortamdan olan biriydim ve bu gerçekten çok canımı yaktı son zamanlarda yine aynısı oluyor konuşacak kimsem yok 8 aylık sevgilim benden ayrıldı ve ara sıra yazıyor ve kafamı çok karışıyor geçerkten hala kendisini deli gibi seviyorum bunu bildiğini bile bile neden bunu yapıyor anlamıyorum hala seviyor mu diye düşünüyorum ama ihtimal verip kendimizi boş yere üzmek istemiyorum BOĞULUYORUM
Takma valla boşver ne olacaksa olsun.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz de derdimiz var diye
Takma valla boşver ne olacaksa olsun.
Ben olsam şikayet ederdim çeşitli kurumlara.

üzülüyoruz. Fakat babanın seni sevmemesini sen yanlış anlamışsın her insan öz oğlunu sever. Gururuna yediremediği için böyle davranıyordur altta kalmak istemiyordur.
Okuduğunuzu için teşekkür ederim gece gece keyfinizi kaçırmak istemezdim içimi boşaltmak istedim sadece iyi geceler

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Şahsen kendi istediğini yapmanı tebrik ettim. Sonuçta hayatına bir zamandan sonra onsuz devam edeceksin mesela evden ayrılıp kendi hayatını kurduğun zaman. Sevmediğin işi yapmak zulüm olur. Hayatta 2 şey önemli biri eş diğeri iş. Sen sevdiğin işi yapmaya kararlısın ama eşini seçememişsin.8 ay çok değil ben 4 yıllık sevgilimden ayrılmıştım :D Hayatında olmayan biri için bu kadar üzülmene gerek yok ve karşına daha bir sürü insan çıkacak. Ayrılman iyi olmuş ilerde ayrılmaktan iydir zararın neresinden dönersen kardır misal. Kafana takma herşeyi.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Aynen kesin sevmiyordur. Niye sevsin ki? Ben de çocuğumu sevmesem kesin MF okumaya yöneltir ve dersten kaldığı için ona kızardım. Bu bir aile kuralıdır bilmiyor musun? Evin sevilmeyen evladı MF okutulur. Ancak sevgiyi hak eden çocuklar TM okuyabilir.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Buraya değil büyük kurumlara ulaşman lazım
Şikayet ediceğimden değil içimi boşaltmak istedim sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen kesin sevmiyordur. Niye sevsin ki? Ben de çocuğumu sevmesem kesin MF okumaya yöneltir ve dersten kaldığı için ona kızardım. Bu bir aile kuralıdır bilmiyor musun? Evin sevilmeyen evladı MF okutulur. Ancak sevgiyi hak eden çocuklar TM okuyabilir.
Tamam

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,630
İsim
Özgürcan
aile konusunda kendı dogrularında gıt neyı sevıyorsan onu yap sonucu ne olursa olsun sevgılı konusunda kımsenın pesınden gıtmene gerek yok ayrıldıysa bır daha gorusmemeye cevap vermemeye calıs degerını anlasın hayat kısa bu tarz seylere takılmadan guclu cıkmaya bak soguk kanlı ol

Top Bottom