Ted Mosby
80+ Gold
Dahası
Arkadaşlar merhaba ailede genel olarak sevilmiyorum biraz sebepleri ise sadece ve sadece notlarım abim tıp okuyor o yüzden benden beklentileri yüksek ve beni zorla mf okutmaya çalıştılar fakat ben kabul etmedim ve kendş sevdiğim bölüm olan tm yi seçtim burdan sonra işler çok kızıştı edebiyattan kaldım ve yarın edebiyat sınavım var bugün babam beni geçemezsem mf seçtirmekle tehdit etti ve olay sadece buda değil küçüklüğümden beri psikolojik şiddetle gördüğümü hissediyorum tamam çok başarılı bir öğrenci değilim sms geçerkten bir baba ile oğlunun arasını sadece bu bozabilir mi bir kere evden kaçmıştım yine aynı olaylar 9. Sınıftaydım babamın telefonu bozuldu ve benim telefonumu aldı ama ben o sıralar sevgilim tarafından aldatılmış okula alışamamış ve tüm arkadaşlıkları sanal ortamdan olan biriydim ve bu gerçekten çok canımı yaktı son zamanlarda yine aynısı oluyor konuşacak kimsem yok 8 aylık sevgilim benden ayrıldı ve ara sıra yazıyor ve kafamı çok karışıyor geçerkten hala kendisini deli gibi seviyorum bunu bildiğini bile bile neden bunu yapıyor anlamıyorum hala seviyor mu diye düşünüyorum ama ihtimal verip kendimizi boş yere üzmek istemiyorum BOĞULUYORUM