Neler Yeni

Ailem (Babam) beni sevmiyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba ailede genel olarak sevilmiyorum biraz sebepleri ise sadece ve sadece notlarım abim tıp okuyor o yüzden benden beklentileri yüksek ve beni zorla mf okutmaya çalıştılar fakat ben kabul etmedim ve kendş sevdiğim bölüm olan tm yi seçtim burdan sonra işler çok kızıştı edebiyattan kaldım ve yarın edebiyat sınavım var bugün babam beni geçemezsem mf seçtirmekle tehdit etti ve olay sadece buda değil küçüklüğümden beri psikolojik şiddetle gördüğümü hissediyorum tamam çok başarılı bir öğrenci değilim sms geçerkten bir baba ile oğlunun arasını sadece bu bozabilir mi bir kere evden kaçmıştım yine aynı olaylar 9. Sınıftaydım babamın telefonu bozuldu ve benim telefonumu aldı ama ben o sıralar sevgilim tarafından aldatılmış okula alışamamış ve tüm arkadaşlıkları sanal ortamdan olan biriydim ve bu gerçekten çok canımı yaktı son zamanlarda yine aynısı oluyor konuşacak kimsem yok 8 aylık sevgilim benden ayrıldı ve ara sıra yazıyor ve kafamı çok karışıyor geçerkten hala kendisini deli gibi seviyorum bunu bildiğini bile bile neden bunu yapıyor anlamıyorum hala seviyor mu diye düşünüyorum ama ihtimal verip kendimizi boş yere üzmek istemiyorum BOĞULUYORUM
neyi becerebiliyorsan onu yap benimde şansıma hangi bölümü okumak istesem neredeyse youtubeden yürümekten başka iş seçeneği yok neredeyse(astronomi,zooloji yada botanik,tarih) şansa bak okusam işsiz kalacam para derdim olacak neyse belki kimyadan devam etmeliyim

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Arkadaşlar merhaba ailede genel olarak sevilmiyorum biraz sebepleri ise sadece ve sadece notlarım abim tıp okuyor o yüzden benden beklentileri yüksek ve beni zorla mf okutmaya çalıştılar fakat ben kabul etmedim ve kendş sevdiğim bölüm olan tm yi seçtim burdan sonra işler çok kızıştı edebiyattan kaldım ve yarın edebiyat sınavım var bugün babam beni geçemezsem mf seçtirmekle tehdit etti ve olay sadece buda değil küçüklüğümden beri psikolojik şiddetle gördüğümü hissediyorum tamam çok başarılı bir öğrenci değilim sms geçerkten bir baba ile oğlunun arasını sadece bu bozabilir mi bir kere evden kaçmıştım yine aynı olaylar 9. Sınıftaydım babamın telefonu bozuldu ve benim telefonumu aldı ama ben o sıralar sevgilim tarafından aldatılmış okula alışamamış ve tüm arkadaşlıkları sanal ortamdan olan biriydim ve bu gerçekten çok canımı yaktı son zamanlarda yine aynısı oluyor konuşacak kimsem yok 8 aylık sevgilim benden ayrıldı ve ara sıra yazıyor ve kafamı çok karışıyor geçerkten hala kendisini deli gibi seviyorum bunu bildiğini bile bile neden bunu yapıyor anlamıyorum hala seviyor mu diye düşünüyorum ama ihtimal verip kendimizi boş yere üzmek istemiyorum BOĞULUYORUM
Dediğin gibi derslerinden dolayı sevmiyor mesela geçen yıl benim ortalamam 98di ama bu yıl (yaz tatilinde) annemle babam ayrıldığı için moralim vs. bozuldu ve 94'e düştü annem geçen seneye göre bana artık daha tavırlı birdahaki sene daha iyi çalışıcam ve bu tavrını belki düzeltir sanada tavsiye ederim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dediğin gibi derslerinden dolayı sevmiyor mesela geçen yıl benim ortalamam 98di ama bu yıl (yaz tatilinde) annemle babam ayrıldığı için moralim vs. bozuldu ve 94'e düştü annem geçen seneye göre bana artık daha tavırlı birdahaki sene daha iyi çalışıcam ve bu tavrını belki düzeltir sanada tavsiye ederim
4 puan yüzünden?

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Bence herşeyi kenara koy. bu derdini yüzyüze konuşabileceğin arkadaşlar edin.
İnsanlara güvenemiyorum bir şekilde bunu yensem konu açma nedenim o bir yandan anonimiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde 61 işte takılıyoruz öyle

samet4747

80+ Platinum
Dostum boş tartışmamızda sana sert davrandım bundan dolayı özür dilerim senden.

Excator23cm

80+ Gold
sana ilacını söylüyorum GERÇEK ARKADAŞ dertleşebileceğin seni satmayacak birini buldun mu rahatlarsın

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnsanlara güvenemiyorum bir şekilde bunu yensem konu açma nedenim o bir yandan anonimiz
Güvenmeyeceksin tabii ki. hatta sana zarar verecekler. bu kötü bişey değil. yoksa nasıl ayıklarız kötü insanları.
30 yaşındayım 10 sene önce bi gece kavga ederken 20 kişilik arkadaş sayımı 4 e düşürdüm. Çok güvenim kırıldı yıprandım. ama artık adam gibi adamlar var yanımda. Böyle böyle canım sıkkın dediğinde, geçer ya üzülme diyen insanlardan arınıp. nerdesin lan diyen insanları bulursun

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Dostum sevip sevilmemek böyle şeyler ile belirlenmez. Baban telefonunu aldı, farklı bölüm okuttu diye seni sevmediğini düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun. Sevgi bu kadar basit bir şey değil.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Dostum sevip sevilmemek böyle şeyler ile belirlenmez. Baban telefonunu aldı, farklı bölüm okuttu diye seni sevmediğini düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun. Sevgi bu kadar basit bir şey değil.
Her şeyi yazmadım kanka ki yazmadığım şeyler psikolojik şeyler değil

Joorre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Ahmet Deveci
Reis sen olayları kafanda biraz fazla abartıyorsun. Anladığıma göre 11. sınıfsın ve benden büyüksün. Biraz aklını kullan, tüm aileler çocuklarının doktor olmasını istiyor zaten. Türkiyede ne olursan ol iş bulamayacaksın ayrıca sağlık sektörü dışında. O yüzden MF'ymiş TM'ymiş onlar hikaye. Baban seni kendinden çok seviyor, güven bana. Sen liseni bitir, iyi kötü bir bölüm kazan il dışında eğer bu kadar istemiyorsan öz aileni. Ailesi olmayan insanlar varken, senin iyiliğini isteyeni istememek de ayrı konu tabii ama. Dediğim gibi, git il dışına kendi yeteneğini keşfetmeye çalışırken garsonluk falan yap. Paranı kazan. Belki kim bilir, McDonalds' da çalışırken birden şef olursun. Hayatın sana sunabilecekleri çok fazla. O yüzden, akışına bırak ama ipleri bırakma, sadece gevşek tut. Aynen baba de geç. Nasıl olsa taşlar yerine oturur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen biraz ergenliğin hormonel değişikliği yüzünden efkarlanan ve kendini değersiz hissedenlerdensin ayrıca galiba. 6-7 sonra bu postu okuyunca cringeden ağlarsın, bu yorumumu unutma :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,364
Üyeler
167,102
Son üye
orcz
Top Bottom