Neler Yeni

Ailem (Babam) beni sevmiyor

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Reis sen olayları kafanda biraz fazla abartıyorsun. Anladığıma göre 11. sınıfsın ve benden büyüksün. Biraz aklını kullan, tüm aileler çocuklarının doktor olmasını istiyor zaten. Türkiyede ne olursan ol iş bulamayacaksın ayrıca sağlık sektörü dışında. O yüzden MF'ymiş TM'ymiş onlar hikaye. Baban seni kendinden çok seviyor, güven bana. Sen liseni bitir, iyi kötü bir bölüm kazan il dışında eğer bu kadar istemiyorsan öz aileni. Ailesi olmayan insanlar varken, senin iyiliğini isteyeni istememek de ayrı konu tabii ama. Dediğim gibi, git il dışına kendi yeteneğini keşfetmeye çalışırken garsonluk falan yap. Paranı kazan. Belki kim bilir, McDonalds' da çalışırken birden şef olursun. Hayatın sana sunabilecekleri çok fazla. O yüzden, akışına bırak ama ipleri bırakma, sadece gevşek tut. Aynen baba de geç. Nasıl olsa taşlar yerine oturur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen biraz ergenliğin hormonel değişikliği yüzünden efkarlanan ve kendini değersiz hissedenlerdensin ayrıca galiba. 6-7 sonra bu postu okuyunca cringeden ağlarsın, bu yorumumu unutma :D
Sadece içimi dökmek istedim bu postta konuşacak birileri yok etrafımda ve evet büyğk ihtimalle öyle olucam

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
Arkadaşlar merhaba ailede genel olarak sevilmiyorum biraz sebepleri ise sadece ve sadece notlarım abim tıp okuyor o yüzden benden beklentileri yüksek ve beni zorla mf okutmaya çalıştılar fakat ben kabul etmedim ve kendş sevdiğim bölüm olan tm yi seçtim burdan sonra işler çok kızıştı edebiyattan kaldım ve yarın edebiyat sınavım var bugün babam beni geçemezsem mf seçtirmekle tehdit etti ve olay sadece buda değil küçüklüğümden beri psikolojik şiddetle gördüğümü hissediyorum tamam çok başarılı bir öğrenci değilim sms geçerkten bir baba ile oğlunun arasını sadece bu bozabilir mi bir kere evden kaçmıştım yine aynı olaylar 9. Sınıftaydım babamın telefonu bozuldu ve benim telefonumu aldı ama ben o sıralar sevgilim tarafından aldatılmış okula alışamamış ve tüm arkadaşlıkları sanal ortamdan olan biriydim ve bu gerçekten çok canımı yaktı son zamanlarda yine aynısı oluyor konuşacak kimsem yok 8 aylık sevgilim benden ayrıldı ve ara sıra yazıyor ve kafamı çok karışıyor geçerkten hala kendisini deli gibi seviyorum bunu bildiğini bile bile neden bunu yapıyor anlamıyorum hala seviyor mu diye düşünüyorum ama ihtimal verip kendimizi boş yere üzmek istemiyorum BOĞULUYORUM
dostum şuan 11. sınıfta olduğunu varsayarsak ailenle yollarının ayrılmasına az kalmış üniversiteye geçince kendi paranı kazanmaya başlarsın zaten son senelerin

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Dostum akşam konuda açmıştım. Bende 9 yıllık sevgilim tarafından aldatıldım. 6-7 aydır evden dışarı çıktığım yok. Zaten çıkacak ne arkadaş var ne de aile. Koskoca evde aylardır tek başımayım. WhatsApp bile kullanmıyorum. Konuşacak bir insan bile yok. Kafa da dağıtamıyor insan şu dönemde. Yalnızlık çok kötü. Bide üstüne sevgilinden ayrılmışsın şuan boşluktasın anlıyorum. Ben de aynı şekildeyim. Ben de hala deliler gibi aşığım ihanete rağmen. Unutulmuyor. Yalnız olduğun aklına geliyor, terkedildiğin aklına geliyor. Buraya satırlarca yazarım şimdi sana. Ama sen kimseyi takma kendi hayatını yaşa. Daha yaşında küçük böyle şeyleri takma. O senin baban senden bir şey bekliyorlar. Senin notlarının iyi olmasının onlara hiç bir yararı yok. Yine senin için istiyorlar. Başarılı bir öğrenci olmanı onları gururlandırmanı istiyorlar. Eğer baban seni sevmese sen başarılı ol diye uğraşır mıydı? Takma böyle şeyleri kendi hayatını yaşa benden sana bir abi tavsiyesi ;)

Alina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Taha
Forumda ikinci kez yazıyorum "savcılığa git"
Orda da sonuç alamazsan artık biraz sert davranman gerekebilir.

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Arkadaşlar merhaba ailede genel olarak sevilmiyorum biraz sebepleri ise sadece ve sadece notlarım abim tıp okuyor o yüzden benden beklentileri yüksek ve beni zorla mf okutmaya çalıştılar fakat ben kabul etmedim ve kendş sevdiğim bölüm olan tm yi seçtim burdan sonra işler çok kızıştı edebiyattan kaldım ve yarın edebiyat sınavım var bugün babam beni geçemezsem mf seçtirmekle tehdit etti ve olay sadece buda değil küçüklüğümden beri psikolojik şiddetle gördüğümü hissediyorum tamam çok başarılı bir öğrenci değilim sms geçerkten bir baba ile oğlunun arasını sadece bu bozabilir mi bir kere evden kaçmıştım yine aynı olaylar 9. Sınıftaydım babamın telefonu bozuldu ve benim telefonumu aldı ama ben o sıralar sevgilim tarafından aldatılmış okula alışamamış ve tüm arkadaşlıkları sanal ortamdan olan biriydim ve bu gerçekten çok canımı yaktı son zamanlarda yine aynısı oluyor konuşacak kimsem yok 8 aylık sevgilim benden ayrıldı ve ara sıra yazıyor ve kafamı çok karışıyor geçerkten hala kendisini deli gibi seviyorum bunu bildiğini bile bile neden bunu yapıyor anlamıyorum hala seviyor mu diye düşünüyorum ama ihtimal verip kendimizi boş yere üzmek istemiyorum BOĞULUYORUM
Kardeşim benim hiç olmadı kıza yazmıştım kabul etmemişti yani yapabileceğimiz pek vir şey yok babalarda da genel bir durum

Alina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Taha
Sevgili olayını ise boşver bu kadar sorun içerisinde bir tane daha ap.al ile uğraşma.
Sen sadece kendine odaklan seni sevmiyorlarsa iyi insanlar değiller buna göre hareket et.

Bir insan nasıl çocuğunu sevemez ya , aklım almıyor,hadi kızarsın fln da sevmemek ayrı bir boyut

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Senin hayatının merkezinde sen varsın iyisi ile kötüsü ile bu senin hayatın abinle diyalog kurmaya çalış

Reis sen olayları kafanda biraz fazla abartıyorsun. Anladığıma göre 11. sınıfsın ve benden büyüksün. Biraz aklını kullan, tüm aileler çocuklarının doktor olmasını istiyor zaten. Türkiyede ne olursan ol iş bulamayacaksın ayrıca sağlık sektörü dışında. O yüzden MF'ymiş TM'ymiş onlar hikaye. Baban seni kendinden çok seviyor, güven bana. Sen liseni bitir, iyi kötü bir bölüm kazan il dışında eğer bu kadar istemiyorsan öz aileni. Ailesi olmayan insanlar varken, senin iyiliğini isteyeni istememek de ayrı konu tabii ama. Dediğim gibi, git il dışına kendi yeteneğini keşfetmeye çalışırken garsonluk falan yap. Paranı kazan. Belki kim bilir, McDonalds' da çalışırken birden şef olursun. Hayatın sana sunabilecekleri çok fazla. O yüzden, akışına bırak ama ipleri bırakma, sadece gevşek tut. Aynen baba de geç. Nasıl olsa taşlar yerine oturur.

Sen biraz ergenliğin hormonel değişikliği yüzünden efkarlanan ve kendini değersiz hissedenlerdensin ayrıca galiba. 6-7 sonra bu postu okuyunca cringeden ağlarsın, bu yorumumu unutma :D
Knka o konu çok karışık sağlıkta sanıldığı gibi değil

Abinle beraber babanla konuşun her baba evladını sever bazen evladının iyiliği için ona katı ve kötü davranması gerekebilir bu her zaman geçerlidir ben şu anda 21 yaşındayım 30-40 defa çekip kapıyı çıkmışımdır çok rahat ama insan anlıyor bazı şeyleri büyüdüğü zaman babanın üzerinde baskı kurma nedeni aslında senin rahat güzel bir hayat sürmeni istemesi başına bir şey gelecek olsa ilk koşacaklar yine ailendir o işler çok karışık çok tuhaf işler

Son düzenleme:

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Dediğin gibi derslerinden dolayı sevmiyor mesela geçen yıl benim ortalamam 98di ama bu yıl (yaz tatilinde) annemle babam ayrıldığı için moralim vs. bozuldu ve 94'e düştü annem geçen seneye göre bana artık daha tavırlı birdahaki sene daha iyi çalışıcam ve bu tavrını belki düzeltir sanada tavsiye ederim
94 ne olum ben rüyamda göremem.

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Vallaha Kardeş Bu Tarz Olayları Ben Umursamıyarak Atlatıyorum Benim Düşüncem Bende Psikolojik Baskı Altındayım Herneyse.. Sadece Umursama Sanki Yaşanmamış Gibi Davran Bi Müddet Sonra Unutuyorsun Ama Duygusuzlaşıyorsun..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,354
Üyeler
167,101
Son üye
gulkhani
Top Bottom