Arama sonuçları: *

1. Burakbardakci

bu beslenme programı clean bulk için uygun mudur

abur cubur kola alkol vb şeyleri bıraktım şeker aldığım besinler sadece kuru meyve ve mısır gevreği biraz da sütten geliyo güç artışını çok rahat hissediyorum ağırlıklar arttı karın çalışırken çok az da kardiyo yapıyorum yağ oranı sabit kalıyor kreatin kullandığım için biraz su tutma var
  2. Burakbardakci

ağzına sağlık hocam 2 aydır uyguluyorum 2 kilo aldım şuana kadar evet yağ biraz fazla fıstık ezmesinden dolayı fırlıyor
  3. Burakbardakci

her gün ortalama bu şekilde besleniyorum yeterli midir azaltmam veya çoğaltmam gereken bir şey var mı 62 kiloyum şuan böyle devam ederek 73 kg hedefliyorum öneriniz nedir
  4. Burakbardakci

fiyat performans bcaa önerisi

şuan smartpower bcaa 4.1.1 kullanıyorum çok az kaldı içinde 120 tl ye 400 gram almıştım etkisini baya gördüm ama stokta kalmamış hiçbir yerde ona benzer bir ucuz bir marka var mıdır teşekkürler
  5. Burakbardakci

instagram gizli hesap görme

instagramdan gizli profilleri görme uygulaması sitesi var mıdır teşekkürler
  6. Burakbardakci

böyle bir fiziğe ne kadar sürede ulaşırım

gerçekten çok güzel teşekkür ederim uygulayacağım
  7. Burakbardakci

çok iyi olur teşekkür ederim bugün saat 3 e kadarki tablo bu şekilde
  8. Burakbardakci

yıllarca futbol oynadım bacak yeterli gibi görüyorum lifler falan belli oluyor ama üst vücutu yapınca biraz sönük durur benim önceliğim karın göğüs kol omuz bacak da çalışmaya başlayacağım
  9. Burakbardakci

doğru söylüyorsun hocam
  10. Burakbardakci

fullbody geçtim haftada 3 gün bacak ve karın hariç diğer 3 gün de karın ve oblic kalan 1 gün off
  11. Burakbardakci

attığın fotoğraflar güzel duruyo ama korkutucu biraz da powerlifting gibi ben estetik için yapıyorum
  12. Burakbardakci

spora yeni başladım zaten ondan önce birkaç ay çalışmıştım programsız olarak ama şuan planlı programlı devam ediyorum 1657180702 protein tozu olmadan günlük 80-90 gram protein alıyorum 120 gerekiyor ama daha fazla alamıyorum çok sorun çıkartır mı
  13. Burakbardakci

kanka 100 bench bassam ne olucak hatta 1 ton basayım aynaya bakıp güzel görünmedikten sonra ne olur ben estetik building yapıyorum güç önemli değil bu çocuk fotoğrafını attığım 100 kg bench basamıyodur eminim ki
  14. Burakbardakci

60.7 kiloyum şuan yağ oranı 7-8
  15. Burakbardakci

clean bulk yaptıktan sonra kilo vermem gerekir mi 75 kilo olursam 7 ay içinde
  16. Burakbardakci

pazartesi omuz triceps göğüs salı karın biceps Çarşamba omuz triceps göğüs Perşembe karın biceps sırt cuma omuz triceps göğüs cumartesi karın biceps bacak pazar off bu şekilde benim programım mesela pazartesi omuz triceps göğüs çalıştıktan sonra diğer gün karın biceps çalışıyorum o...
  17. Burakbardakci

ilk başta çok zayıfım diye dirty bulk yapıyordum 2-3 kilo aldım sonra bir haftada geri verdim clean bulka başladım ve şuan 0.5 kilo almıl durumdayım millet çikolata hamburger ısmarlamak istiyor kabul etmiyorum hsjfns şuan split yapıyorum fullbody daha mı hızlı geliştirir eğer öyle dersen yarın...
  18. Burakbardakci

kreatin ve bcaa kullanıyorum haftada 6 gün şiddetli idman yapıyorum tahmini olarak ne kadar sürede ulaşabilirim 2 yıl? ve bu eleman kaç kilodur acaba
  19. Burakbardakci

86 Gün Devamsızlık İle Sınıfta Kalır Mıyım?

moderatöe bey şakasına yaptım çünkü sizin bu şakayı anlayışla karşılayacağınızı biliyordum ondan dolayı teşekkürler lütfen
Top Bottom