Arama sonuçları: *

1. Fevkelade1i

AK PARTİ Gençlik kollarına nasıl Katılabilirim nereye müracaat etmem gerekir ?

Hepsini ayıkla, belki aklın başına gelir ve doğru yolu bulursun. Adam saplantılım olmuş, her yerden takip ediyor :D 1734203834 Aslında konu dışı için gelmemiştim, bir ürün yorumlarına bakmaya geldim. Arkadaşın etiketini gördüm, sağolsun. 2028 seçimlerini de garantiledik elhamdüllillah. Bu 12...
  2. Fevkelade1i

AK PARTİ Gençlik kollarına nasıl Katılabilirim nereye müracaat etmem gerekir ?

Nasıl bir iz bıraktıysam, aylardır forumda aktif olmamama rağmen hatırlıyorsunuz :D
  3. Fevkelade1i

Askerlik Erteleme Hakkında

2028'de ne olacağını kimse bilemez. Şu an 182 bin lira ücreti var. Memur maaşına göre artar bedelli parası. Her zaman, en düşük memur maaşının 6 aylık ücreti kadar olur. Bir işe falan girersen kredi çekebilirsin diye düşünüyorum. Yurtdışına gidersen askerlikten men olmazsın fakat orada...
  4. Fevkelade1i

E Devlette, askerlik durumunu sorgulayın. Orada tecil etme seçeneği vardır, eğer hakkınız varsa. Tecil seçeneğiniz yoksa askerlik şubeye gidip sorun. Belki yardımcı olabilirler. Fakat, teciliniz bitmeden sorun. Tecil bittikten sonra askerlik şubeye gitmeyin. 1707321155 Mesai saatleri içerisinde...
  5. Fevkelade1i

Lise mezunları, mezuniyetin ardından 3 yıl uzatabiliyor askerliğini. 21 yaşında askeralma işlemi gerçekleştiriyor artık. 21 yaşından sonra 3 yıl tecil yaptırdığı için seninle aynı sürede görülüyor olabilir. Önlisans mezunları ise, 28 yaşından küçüklerse 2 yıl tecil ettirebiliyorlar. E-Devlet...
  6. Fevkelade1i

Önlisans mezunu olduktan sonra 2 yıl uzatabilirsiniz. Ardından 4 yıllık bir bölüme kaydolursanız, öğrenci olduğunuz sürece 28 yaşına kadar askerliği uzatırsınız. Eğer ki 28 yaşına geldiğinizde lisans mezunu olursanız, 30 yaşına kadar erteletebilirsiniz. 30 yaşında ise, yüksek lisans okuyorsanız...
  7. Fevkelade1i

Ben de 28 yaşına kadar bu yolla tecil etmiştim hocam. Sadece, bakaya durumuna kalınmışsa tecil sıkıntı olabiliyor diye biliyorum fakat emin değilim.
  8. Fevkelade1i

28 yaşını geçmediyse tecil olur diye biliyorum. Ola ki tecil olmadı, zaten bunca yıl sorunsuz devam etmişsin. Yine aynı şekilde mezun olana kadar devam edebilirsin herhalde. Ayrıca, E-Devlet üzerinden -hakkın varsa tecil işlemini de yapabiliyorsun.
  9. Fevkelade1i

Stalin, Hitler'i Ayet-el Kürsi ile yenmiş

Elhamdülillah, forumda böyle tanınmak onurdur benim için.
  10. Fevkelade1i

Askerliği nasıl tecil ettirebilirim?

Kaç doğumlusun? Ne zaman mezun oldun? Askerlik tecil işlemi e devletten de yapılıyor artık. Şubeye giderek işlemi yapabilirsin ama yanında diploma götürmene gerek yok. Kimliğin yeterli.
  11. Fevkelade1i

Forumda Karıştırdığınız Üyeler Var mı?

Unutulmamışız çok şükür 😅
  12. Fevkelade1i

Yeni dizi "Yalnız Kurt" u nasıl buldunuz?

Zevkler ve renkler deyip, aradan çekileyim. En iyi Türk dizilerinden biri bana kalırsa.
  13. Fevkelade1i

İzledin mi?
  14. Fevkelade1i

Forumdan özlediğiniz kişiler var mı/varsa kim(ler)?

Sevmediğim bir çocuk vardı, onu etiketleyen var mı diye bakmaya geldim. Kimse etiketlememiş. Sevenleriyle birlikte kalıcı ban yedi herhalde :)
  15. Fevkelade1i

Sürekli trip atan biriyle olur mu? (KİLİTLENEBİLİR )tşk.

Muhtemelen konudaki en güzel yorum :)
  16. Fevkelade1i

Gönül Dağı iyidir. 1643444811 Osman Sınav yapımlarını izlerim genelde ama ATV izlemiyorum. Başka bir yerde yayınlansaydı kesin izlerdim.
  17. Fevkelade1i

Youtube'da kaç aboneniz var?

6640 abone ama video atmayı bıraktık 2 yıldır falan.
  18. Fevkelade1i

Askerlik İçin Neler Gerekiyor?

Tuşlu telefon alabiliyorsun. Hatta, bir şekilde akıllı telefon bile sokanlar var. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Kendine askeri hat da alman gerekiyormuş sanırım. İçlik vs. kısmını bilmiyorum.
  19. Fevkelade1i

Şeriat hakkında bazı şeyleri bilmemiz lazım

Hocam, foruma din taşıma yahu.
  20. Fevkelade1i

Dolar 9 lira oldu...

Kısa vadeli düşünürsen, berbat bir durum. Uzun vadeli düşünürsen; bulunmaz nimet, değerlendirmek lazım. Doların yükselmesiyle, yabancı yatırımcı burayı ucuz iş gücü ve yatırım fırsatı olarak görüyor. AB'de yapacağı yatırımın 9 misli ucuz fiyatına ülkemizde üretim yapabiliyor. Türk yatırımcı...
Top Bottom