Neler Yeni

Stalin, Hitler'i Ayet-el Kürsi ile yenmiş

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
IMG_20230606_174232.jpg

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
En büyük atatürk düşmanının bile ciddiye almaması gereken bir herif neyse vefat etti gitti dünyadan zaten. Yorum sizin bu arada :D
Adamı tanımlamam gerekirse yerli ve milli Osmanlıcı.
Saçma değil mi anlatması bile bence de ama garip işte.
Osmanlıcı ama böyle kafasındaki Osmanlıyı istiyor adam .
Fikirleri değişik bir insan.

KAANT10X

80+ Bronze
Atatürk düşmanı bunu zaten kendisi de ifade etti yani sevmezsiniz birsey diyemem Konuya dönersek ben bu olayı arastırmıştım internette çok az veri var ama daha önceden ww2 ile ilgili çalışan bazı akademisyenler zaten bu iddiayı ortaya atmışlar yani kendisi sadece okuduğunu anlatıyor zaten tarihçi değil hukukçu.
Kısacası o dönem sovyetlerde çok sayıda Müslüman asker vardı zaten aytmatovun kitaplarında da bu vurguyu görürsünüz. Ordudaki Müslüman askerleri manevi olarak etkilemek için böyle bir şey yapılmış olma ihtimali var yani ama çok ta abartmamak lazım Birisi çıkıp stalin ve lenin Müslüman dese bende tepkimi koyarım

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Atatürk düşmanı bunu zaten kendisi de ifade etti yani sevmezsiniz birsey diyemem Konuya dönersek ben bu olayı arastırmıştım internette çok az veri var ama daha önceden ww2 ile ilgili çalışan bazı akademisyenler zaten bu iddiayı ortaya atmışlar yani kendisi sadece okuduğunu anlatıyor zaten tarihçi değil hukukçu.
Kısacası o dönem sovyetlerde çok sayıda Müslüman asker vardı zaten aytmatovun kitaplarında da bu vurguyu görürsünüz. Ordudaki Müslüman askerleri manevi olarak etkilemek için böyle bir şey yapılmış olma ihtimali var yani ama çok ta abartmamak lazım Birisi çıkıp stalin ve lenin Müslüman dese bende tepkimi koyarım
Sorunda o zaten. Biz manevi olarak etkilemek için olabilir derken adam Stalin hitleri ayet el kürsi ile yendi. Stalin müslüman. Gibi saçma sapan şeyler ortaya atıyor ve işin kötü tarafı insanlar bunu yiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,390
Üyeler
166,531
Son üye
WystoN
Top Bottom