Gizli müslüman dedi ya gumledimHocam bunu da unutmayalım
Gizli müslüman dedi ya gumledimHocam bunu da unutmayalım
Şimfi bu israil başkanı aslında gizli müslüman tağm mıh filistinlilere yardım ediyor yanlış bilinmesiğnGizli müslüman dedi ya gumledim
Ben de yazık derdim de müstehak hacıhani chp yapacaktı
Popcorn şuan yaşasa Trump hakkında şöyle konuşurduGizli müslüman dedi ya gumledim
BU NASIL HAYAL GÜCÜ HACI DGFDGTDGTHDSFHGFDGHPopcorn şuan yaşasa Trump hakkında şöyle konuşurdu
Trump aslında Trump değildir onun gerçek ismi deli turptur ve deli turp bir amerikali değil brokoli lahana turp birleşik bahçelerinde doğmuştur amerika bir daha böyle deli bir turp'u göremez.
Hocam başka bir işle uğraşırken aklıma geldiBU NASIL HAYAL GÜCÜ HACI DGFDGTDGTHDSFHGFDGH
Bunu derdi kesin ve milyonlarca hayranı inanırdıPopcorn şuan yaşasa Trump hakkında şöyle konuşurdu
Trump aslında Trump değildir onun gerçek ismi deli turptur ve deli turp bir amerikali değil brokoli lahana turp birleşik bahçelerinde doğmuştur amerika bir daha böyle bir deli turp'u göremez.
Keşke inanmakla kalsalar o bahçenin nerede olduğunu da sorarlardıBunu derdi kesin ve milyonlarca hayranı inanırdı
Trumpın yanın a gidip bu iddia doğru mu bile derlerdi sfgsdfgsrdKeşke inanmakla kalsalar o bahçenin nerede olduğunu da sorarlardı
Trumpta bunları duyunca bir hakaret davası açar para denizine yeni damlalar eklerdiTrumpın yanın a gidip bu iddia doğru mu bile derlerdi sfgsdfgsrd
Arkadaş şeks Pirin adı şeyh pirdir ve gizli bir müslümandırEn büyük atatürk düşmanının bile ciddiye almaması gereken bir herif neyse vefat etti gitti dünyadan zaten. Yorum sizin bu arada