Arada 2 hafta-1 Ay civarı süre açıyor, genelde ilk olarak araba ehliyeti daha sonra motorsiklet ehliyeti alınır aynı anda alamazsın ama arada ufak bi süreyle alırsın
arkadaşım pmyo da okuyor bana hediye olarak yazlık ceketini hediye etti arkasında polis akademisi yazıyor bununla dışarda gezmem sakıncalı bir durum mu? eğer öyleyse polis akademisi yazılı baskıyı çıkarabilir miyim?
az once ceviz kırıyordum, cevizin birini kırdım baktım içi siyah çürüktür muhtemelen diyerek merak edip içine baktım gördüğüm görüntü şu şekilde oldu;
1696456287
hayır boyamadım da ne bileyim başka bir şey de yapmadım merak edip yarısını yedim bide bişey olur mu ki?
Dostum 4-5 saat sonrasının aşırı bir önemi bulunmamakta, antibakteriyel içeren bir krem ile birkaç saatte bir bakım yaparsan sorun yaşamazsın. Sorun yaşadığın taktirde antibiyotik kullan.
Dostum bu saat 1930 İSVİCRE SWİSS MADE TCDD KÖSTEKLİ olarak geçmekte, temizliğine göre 700-2000 Lira arası bi koleksiyon değeri bulunmaktadır.
1673966807
Eğer SWİSS MADE değil de Zenith marka ise 900-5000 Lira arası bir rakama satma şansın var, tabi ki temizliğine göre fiyat fazlasıyla değişmekte.
dostum bu durum biraz karışık öncelikle;
-Eğer sorumluluğa kaldığın derslerin var ise öncelikle onları veriyorsun, ortalamana göre belli bir kredi çıkarılıyor.
-Zorunlu derslerin bulunmakta, onları verip kredini 170 ve üzerine tamamladığın zaman mezun olabiliyorsun.
-Sınav tarihleri dönem...
dostum hayatın ne göstereceği belli olmaz, bahsettiğin şeyler cidden zor şeyler farkındayım fakat bunlara karşı duramayacaksan savaşmanın bir anlamı yok.
okumadan tahmin edeyim dedim harbiden noktası noktasına tahmin ettim, kardeşim bıkmışsın sen. Kendine biraz yenilik sağla hayvan felan sahiplen spor felan yap valla böyle giderse kafana sıkarsın ben direkten döndüm. Bir de bir süre hiç uygulamadığın ama sıkılacağını bildiğin şeyleri uygula...