Neler Yeni

Dövme yaptırdım ama herkes başka bir şey söylüyor ne yapmalıyım

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Arkadaşlar dün akşam saat 10 da dövme yaptırdım ve bitince üzerine sprey sıkıp streç film gibi bişeyle kapadılar ve dövmecim tam 24 saat sonra çıkar ve günde 2 saatte bir kremlemeye başla dedi tamam diyip çıktım.
bugun de saat 4 de duşa girerken garanti olsun diye evde streç filmle kolumu sarıp duşa girdim duşta da fazla ıslanmaması için kolumu uzakta tuttum ama duştan çıktığımda dövmecinin yapıştırdığı bant hafif ıslanmış gibiydi ben de googleden birsürü siteye baktım biri diyor ki 4 saat sonra çıkarın hava alıp iyileşmesi gerekiyor biri diyor ki çok uzun süre kalırsa nemden dolayı bakteri oluşabilir. fakat dövmecim de 24 saat dediği için çıkarmak da istemiyorum daha önce dövme yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Arkadaşlar dün akşam saat 10 da dövme yaptırdım ve bitince üzerine sprey sıkıp streç film gibi bişeyle kapadılar ve dövmecim tam 24 saat sonra çıkar ve günde 2 saatte bir kremlemeye başla dedi tamam diyip çıktım.
bugun de saat 4 de duşa girerken garanti olsun diye evde streç filmle kolumu sarıp duşa girdim duşta da fazla ıslanmaması için kolumu uzakta tuttum ama duştan çıktığımda dövmecinin yapıştırdığı bant hafif ıslanmış gibiydi ben de googleden birsürü siteye baktım biri diyor ki 4 saat sonra çıkarın hava alıp iyileşmesi gerekiyor biri diyor ki çok uzun süre kalırsa nemden dolayı bakteri oluşabilir. fakat dövmecim de 24 saat dediği için çıkarmak da istemiyorum daha önce dövme yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba
Dostum 4-5 saat sonrasının aşırı bir önemi bulunmamakta, antibakteriyel içeren bir krem ile birkaç saatte bir bakım yaparsan sorun yaşamazsın. Sorun yaşadığın taktirde antibiyotik kullan.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
aklıma bu şarkı geldi.https://youtu.be/oYBdqB3xWUc ha bu arada aman ıslak bir şey dokunmasın vucuduna.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,524
Üyeler
167,507
Son üye
serwintess
Top Bottom