Neler Yeni

Hayattan keyif alamıyorum

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

2mApoo

80+ Silver
Son zamanlarda kötü bir olay yada travma yaşadın mı ?
Belki çözümlenmemişim bir sorunun seni boşluğa atmıştır ???

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,967
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Eskiden çok sevdiğim şeylerden şimdi hiçbir keyif alamamaya başladım,
bir tek bendemi böyle durum sizdede öyle mi?
Mesela bilgisayarda hangi oyun olursa olsun severek merak ederek oynardım şimdi rdr2, cb2077 gibi devasa oyunlar bile keyif vermiyor, sarmıyor,
dün rdr2 aldım 1 saat oynayıp sıkıldım iade ettim, müziktede öyleyim hep severek dinlerdim şimdi başımı ağrıtıyormuş gibi geldiği için açmıyorum bile
Kendimi bi boşlukta hissediyorum
eskiden çıkıp dolaşsam bile zevk verirdi, şimdi boşa vakit kaybı diyorum, kendimi bişeyler öğrenmeye zorluyorum,
aklımdaki tek şey para, daha çok para...
aynı durumdayız kafam çok dolu ama hiçbirşey düşünmüyorum kötü alışkanlıklara başladım insanlarla sohbet edemşyorum hiçbirşey yapmıyorum ama hiçbirşeye vaktim olmuyor çok uykum varf ama uyuyamıyorum yaşamak için bir sebebim hedefim yok sadece şu sıra aşkından ölüp bittiğim kıza açılıcam onun dışında birşeyim yok hergünüm aynı

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Eskiden çok sevdiğim şeylerden şimdi hiçbir keyif alamamaya başladım,
bir tek bendemi böyle durum sizdede öyle mi?
Mesela bilgisayarda hangi oyun olursa olsun severek merak ederek oynardım şimdi rdr2, cb2077 gibi devasa oyunlar bile keyif vermiyor, sarmıyor,
dün rdr2 aldım 1 saat oynayıp sıkıldım iade ettim, müziktede öyleyim hep severek dinlerdim şimdi başımı ağrıtıyormuş gibi geldiği için açmıyorum bile
Kendimi bi boşlukta hissediyorum
eskiden çıkıp dolaşsam bile zevk verirdi, şimdi boşa vakit kaybı diyorum, kendimi bişeyler öğrenmeye zorluyorum,
aklımdaki tek şey para, daha çok para...
okumadan tahmin edeyim dedim harbiden noktası noktasına tahmin ettim, kardeşim bıkmışsın sen. Kendine biraz yenilik sağla hayvan felan sahiplen spor felan yap valla böyle giderse kafana sıkarsın ben direkten döndüm. Bir de bir süre hiç uygulamadığın ama sıkılacağını bildiğin şeyleri uygula, hayatta bundan kat ve kat güzel gelen şeylerden sıkılmış olduğun için seni daha çok sıkacak şeyler o aktivitelerin değerini arttıracaktır. <3

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Abim ile aramız bozuk evlendikten sonra çok değişti, mesajlarımıza bakmıyor, bazen görüldü atıyor, daha çok şey var onunla ilgili
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı durumdayız kafam çok dolu ama hiçbirşey düşünmüyorum kötü alışkanlıklara başladım insanlarla sohbet edemşyorum hiçbirşey yapmıyorum ama hiçbirşeye vaktim olmuyor çok uykum varf ama uyuyamıyorum yaşamak için bir sebebim hedefim yok sadece şu sıra aşkından ölüp bittiğim kıza açılıcam onun dışında birşeyim yok hergünüm aynı
kendimi gördüm sadece hoşlandığım kızla sevgiliyim ekstra

okumadan tahmin edeyim dedim harbiden noktası noktasına tahmin ettim, kardeşim bıkmışsın sen. Kendine biraz yenilik sağla hayvan felan sahiplen spor felan yap valla böyle giderse kafana sıkarsın ben direkten döndüm. Bir de bir süre hiç uygulamadığın ama sıkılacağını bildiğin şeyleri uygula, hayatta bundan kat ve kat güzel gelen şeylerden sıkılmış olduğun için seni daha çok sıkacak şeyler o aktivitelerin değerini arttıracaktır. <3
en sevdiğim şey araba ile uzun yol, arabamı 2 yıl önce sattım, bir daha alamadım maalesef
Hayvana gelicek olursak maalesef tüğ olayından dolayı sevemiyorum alerjim var,
yenilik için para şart, şuan bir işte çalışıyorum birikim yapıp bir kaç hobi edinmeyi hedefliyorum, mesela evin yalıtımı iyi değil, kendim yalıtımı yapmayı düşünüyorum.
Spor evde işte dımbal felan kaldırıyorum ufak tefek mekik şınav barfiks felan o kadar,
Ben 9 yaşından beri iş hayatındayım, o yaşlarda bile intiharı düşünen biriydim, anneme çok değer veriyorum o üzülür diye etmiyorum, fakat o hayatımdan gittiği an...
evet bıktım....

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,967
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Abim ile aramız bozuk evlendikten sonra çok değişti, mesajlarımıza bakmıyor, bazen görüldü atıyor, daha çok şey var onunla ilgili

Ben psikoloğa gidicem ben en yakin zamanda psikolojik etkilerden sonra bu ay fiziksel etkilerde basladi nefes alamiyorum sıkıldığım zamanlar nefes darlığı çekiyorum ani duygu degisiminde gözüm doluyor göğsüm sıkışıyor kalbim elimde gibi atıyor bazen neden güldüğümü bilmedigim halde cok gülüyorum zaman algim bozuldu okul açıldığından beri hangi gundeyiz ayin kaci vb hicbirseyi aklimda tutamiyorum bazen boşluğa düşüyorum ben burada napiyorum ben napicaktim diue ayni seyi biriyle konusucakkende yaşıyorum ne konuşacağımı unutuyorum durduk yere kendi kendime konusmaya başladım birseyler sayikliyorum sonra ben bunu neden dedim biri duydumu diye düşünüyorum günde 5 saat civari uyuyorum çoğu zaman uykulu geziyorum aktif konuştuğum insan yok kimseye birsey anlatmıyorum bugüne kadarda kimseye en ufak birsey anlatmadim derdimi vs hicbirseyi sadece son bi kac aydir forumda tanimadigim insanlara sorunlarimi actim bilmiyorum psikoloğa nasil anlaticam onada mesaj yoluyla anlatabilirmiyim...

Bir degil bircok olay yasadim son 2 yilda alakasi var mi ki

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ben psikoloğa gidicem ben en yakin zamanda psikolojik etkilerden sonra bu ay fiziksel etkilerde basladi nefes alamiyorum sıkıldığım zamanlar nefes darlığı çekiyorum ani duygu degisiminde gözüm doluyor göğsüm sıkışıyor kalbim elimde gibi atıyor bazen neden güldüğümü bilmedigim halde cok gülüyorum zaman algim bozuldu okul açıldığından beri hangi gundeyiz ayin kaci vb hicbirseyi aklimda tutamiyorum bazen boşluğa düşüyorum ben burada napiyorum ben napicaktim diue ayni seyi biriyle konusucakkende yaşıyorum ne konuşacağımı unutuyorum durduk yere kendi kendime konusmaya başladım birseyler sayikliyorum sonra ben bunu neden dedim biri duydumu diye düşünüyorum günde 5 saat civari uyuyorum çoğu zaman uykulu geziyorum aktif konuştuğum insan yok kimseye birsey anlatmıyorum bugüne kadarda kimseye en ufak birsey anlatmadim derdimi vs hicbirseyi sadece son bi kac aydir forumda tanimadigim insanlara sorunlarimi actim bilmiyorum psikoloğa nasil anlaticam onada mesaj yoluyla anlatabilirmiyim...

Bir degil bircok olay yasadim son 2 yilda alakasi var mi ki
bu me

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
Her zaman aynı şeylerden zevk alamazsınız ama sizin durumunuzda olan bir ben varım mesela şuan. Memur çocuğuyum, eskiden istediğimi alabiliyordum, bazı şeyler çok gelişmiş olmadığı için uçuk fiyatlar olmuyordu. Oynuyoduk, geziyoduk, yiyorduk içiyorduk. Şuan ülkenin durumu o kadar rezil ki, seni bu duruma sokuyor. Bazılarına göre saçma gelebilir ama geçen yaz 1 aylığına abimin yanına hollandaya gitmiştim. Sanki yeniden doğmuş bir insan gibiydim. Hem abim her şeyi karşılıyordu hem de refah seviyesi, insanların size gülmesi, sürekli koşu yapan biri olarak orada koşarken her gördüğüm insanın bana gülüp kafa sallaması vs. her şeyiyle resmen beni sanki yeniden doğurmuştu. Ama bu ülke insanı mutsuzluğa ve umutsuzluğa itiyor. Şuanda rahat yaşayabiliyorum, her istediğimi her zaman alamasam da gene de buna şükür ama eski mutluluğum, heyecanlarım gerçekten kalmadı bu ülkede.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,967
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

en sevdiğim şey araba ile uzun yol, arabamı 2 yıl önce sattım, bir daha alamadım maalesef
Hayvana gelicek olursak maalesef tüğ olayından dolayı sevemiyorum alerjim var,
yenilik için para şart, şuan bir işte çalışıyorum birikim yapıp bir kaç hobi edinmeyi hedefliyorum, mesela evin yalıtımı iyi değil, kendim yalıtımı yapmayı düşünüyorum.
Spor evde işte dımbal felan kaldırıyorum ufak tefek mekik şınav barfiks felan o kadar,
Ben 9 yaşından beri iş hayatındayım, o yaşlarda bile intiharı düşünen biriydim, anneme çok değer veriyorum o üzülür diye etmiyorum, fakat o hayatımdan gittiği an...
evet bıktım....
dostum hayatın ne göstereceği belli olmaz, bahsettiğin şeyler cidden zor şeyler farkındayım fakat bunlara karşı duramayacaksan savaşmanın bir anlamı yok.

Top Bottom