Neler Yeni

Çalışma masasında olması gerekenler

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Tarık Emir
Hocam çözüyor musunuz bilmem ama rübik küp koyun. Sırf dekorasyonu geçtim bence rübik küp alın can sıkıntınızı bayaa götürüyo bazen. Masaya 2x2 3x3 diye koyarsanız güzel duracaktır bide masa lambası, üstelik sevdiğiniz bir kişiyi yada hedeflediğiniz okulu koyarsanız çalışma hevesiniz artabilir bunlar ders de dikkatinizi bozacak şeyler değil bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ikinizde basit bir konu için saygınızı bozmuşsunuz sadece Atatürk'ün posterini koy dememiş mi arkadaş yanlış gördüğüm bir şet varsa banada söyle.
Eyvallah reis bakicagim

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,578
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Konu Atatürk mü sanıyorsun Türkçesi sıkıntılı kardeşim? Alakasız bi konuya alakasız bir yorum yapmışsın sırf insanlara Atatürk sevdanı göstermek için. Buna neden ihtiyaç duyuyorsun ki, ezik misin sen? Atatürk'ü ben de çok seviyorum zaten. Neyse umarım bi gün yazdıklarımı anlayabilecek akli yeterliliğe erişirsin.
Ya olm konuyu kirletme hadi gelip buarada boș boğazlık yapmasan konu kirlenmeyecekti.Hala sevda göstermekten bahsediyorsun hadi yol al

yaş kaç hocam
19
benimkimi 18 sorma nedenim şu atatürkün dövmesini yapmak fotoğrafını asmak onu sevmek değildir eğerki seviyorsan düşüncelerini ve fikirlerini benimser uygularsın arkadaşın14 15 yaşında olabileceğini düşünüp sordum
Bak önceki mesajlarıma.

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Ya olm konuyu kirletme hadi gelip buarada boș boğazlık yapmasan konu kirlenmeyecekti.Hala sevda göstermekten bahsediyorsun hadi yol al

19

Bak önceki mesajlarıma.
Puahahah söylediklerime cevap ver önce

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,578
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Puahahah söylediklerime cevap ver önce
Ya olm srnin gibi toksikleri ne zaman banlayacaklar hala çözrmedim çalıșma masasında eğitim olduğu için Türklerin baș öğretmen diye tabir ettiği eğitime büyük katkıları olan Mustafa kemal Atatürkün fotosu konulur.Koymayana da bir șey demem zevk meselesi sonuçta.Anladın mı arada ki ilișkiyi bebem?Hala anlamadım kafam basmıyo diyosan lütfen git vaktimi sana ayıramam.Ne desek anlamayacaksın çünkü.

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Bir öğrencinin çalışma masası üzerinde olması gereken şeyler için tavsiyeleriniz var mı instada felan gördüklerimin masalarında aşırı güzel eşyalar var
Kalem defter saat ışık silgi geri kalanlar zaten varsayılanlar.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Bir öğrencinin çalışma masası üzerinde olması gereken şeyler için tavsiyeleriniz var mı instada felan gördüklerimin masalarında aşırı güzel eşyalar var
İdeal olarak;
hakiki VAN balı, yoğurt kaymağı, sütkaymağı, yayık tereyağı, cacık, otlu peynir, örme peynir, beyaz peynir, kavurmalı-sucuklu yumurta, zeytin, murtuğa, kavut, Pastırma

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Tarık Emir
İdeal olarak;
hakiki VAN balı, yoğurt kaymağı, sütkaymağı, yayık tereyağı, cacık, otlu peynir, örme peynir, beyaz peynir, kavurmalı-sucuklu yumurta, zeytin, murtuğa, kavut, Pastırma
Hocam bunları nereden alabilirim çok mantıklı geldi

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Ya olm srnin gibi toksikleri ne zaman banlayacaklar hala çözrmedim çalıșma masasında eğitim olduğu için Türklerin baș öğretmen diye tabir ettiği eğitime büyük katkıları olan Mustafa kemal Atatürkün fotosu konulur.Koymayana da bir șey demem zevk meselesi sonuçta.Anladın mı arada ki ilișkiyi bebem?Hala anlamadım kafam basmıyo diyosan lütfen git vaktimi sana ayıramam.Ne desek anlamayacaksın çünkü.
arada ki? Keşke kurban olduğum başöğretmenimin sana bıraktığı dili doğru kullanabilseydin be paşam.

Top Bottom