Arama sonuçları: *

1. HafızRakun

Kayıtlara kendimi nasıl ölü olarak geçirebilirim

ne yapıyosan azalt
  2. HafızRakun

çok mu güçsüzüm ben?

verin kardeşime ilgiyi
  3. HafızRakun

Kedimin gözü kapandı sorun çıkarıyor

Götür o zaman veterinere dokunma sen. Anestezi uygularlar gerekirse
  4. HafızRakun

Kedimin gözü kapandı sorun çıkarıyor

bariz bir şekilde giren bir sey varsa veterinere git. Eğer sadece iltihaplanip kapandiysa çay kaynatip pamuğa deminden dök ve nazikce kedinin gözünü sil. Günde birkaç defa uygula, eğer herhangi bir şekilde iyileşme belirtisi olmazsa veterinere git. Tabi ki direkt veterinere götürmen daha faydali...
  5. HafızRakun

11. Sınıfta imamhatipten anadolu lisesine geçilirmiyim

yapabilirsin. Ben uc farkli liseye gittim sonra imam hatibe dondum sikinti olmuyo gidiste de geliste de. Sadece anadoluya geçtiğin zaman almadigin derslerin sınavına giriyosun zorlamiyolar zaten. Meb saçma sapan bi değişiklik yapmadıysa durum böyle
  6. HafızRakun

İlk defa küre girmek

kür için çok erken dostum. Yaşın daha çok genç ve muhtemelen instada gördüğün 18 y.o lardan etkilendin ama onlarin hayati bundan ibaret. Bu iş omzuna iğne saplamak degil beslenme ve sağlık kısımları da var ve vucudunun ilaca nasil tepki verecegini bilemezsin. Buyumesine büyürsün ama dikkat...
  7. HafızRakun

İlk defa küre girmek

berbat bir kür. Ayrica yasin kaç ve formun nasil?
  8. HafızRakun

Temiz namuslu bir kizla nasil konusabilirim

okuma yazma biliyor. (şüpheli) forumda konu acabiliyor. ates yakabiliyor. taliplerini bekliyor.
  9. HafızRakun

Sizce ne zaman bulk yapmaya başlamalıyım

kardiyo cok yormuyosa bi sıkıntı yok.
  10. HafızRakun

Sizce ne zaman bulk yapmaya başlamalıyım

Her vücudun yağları depoladığı yer farkli olabilir kollarin o yuzden yagsiz gozukebilir. haftada 1 kilodan fazla kaybetmeyecek sekilde kalorilerini ayarla ve birkac hafta daha devam et. Formunu görmediğim için kesin bi yorum yapamam ama 72-73 kiloda bulka baslarsin. Bulkta da kaloriyi cok...
  11. HafızRakun

Kreatin ve Protein tozu önerileri

kaç kilosun
  12. HafızRakun

Zayıflayıp kas yapmak

Yuksek protein, kalori açığı, sağlam antrenman. Yag oranin guzel bi seviyeye geldikten sonra kaloriyi arttirip kas insa edebilirsin
  13. HafızRakun

Sevgilim başka erkekler ile konuşuyor gizli

ayril. İlgiyi kaybedicegi icin agliyo askindan değil
  14. HafızRakun

Güzel bir lise kazanamazsam

calismadim hic 460 yaptim okudugunu anliyosan sozeli yaparsın zaten matematik icin bir iki test kitabi bitir yeter
  15. HafızRakun

Sporda kardiyo kaç dakika yapılmalı

egimli yuruyus kosucak kadar hizli değil yorulmicak kadar yavas da degil
  16. HafızRakun

Sporda kardiyo kaç dakika yapılmalı

Kardiyo yağ yakımı için elzem ancak tek basina cok bir faydasi olmaz hatta istahinizi acacagi icin daha da fazla yiyip yaglanma ihtimaliniz var. Ağırlık antrenmani ve sağlam bir diyetle beraber kardiyo yaparsanız yağlarınızdan kurtulup güzel bir fizik elde edebilirsiniz.
  17. HafızRakun

Netflix için ortak arayanlar acınası halde değil mi

Böyle bir yorum yapmak hos olmaz. Belki emeğe saygilari vardir ama tek baslarina alacak gucleri yoktur aile uyeligi almak gayet de mantikli. Zengin degilsen cok normal ve olasi bir durum ama tabi forumun bunlarla dolmasi da hos değil.
  18. HafızRakun

bu aletlerle ne derecede spor yapılır?

cok kompleks hareketlere gerek yok yazin adam akilli full body yaptiysan 1-2 hafta full body yapip split sisteme gecebilirsin full body icin her bölgeye ikişer hareket yapsan yeterli olur gogus icin bench press - dumbell fly omuzlar icin dumbell press - lateral raise sirt icin barfiks demiri...
Top Bottom